LIVE: Kvalifikácia na VC Mexika | Magazín F1 - F1online.sk

A ty sa nevieš slušne vyjadrovať, čo už.

Uff. Už ve mě hrklo, že Piastri titul nechce.

očividne má obrovské problémy s monopostom, začína mi to silne pripomínať sezónu 2007

Hromada nejvetsich guruu, analytiku, vysokoskolaku, lepsolidi a fanousku se tu ohanela tabulkou. Podle tabulky jsou piloti RB a HAASu neskutecni talenti. Tak zase zpatky k vasim tabulkam analytici. Oba kluci z tabulkove pomalejsiho teamu zajeli matadora, co ma podle vseho rychlejsi vuz a XY desitek let zkusenosti, to je trapas…

1 Like

Ty s hejtujúci hlupák prečo by som sa mal.

Jestli je na rovince o 10km/h pomalejší, moc s tím neudělá. Možná kdyby vyběhl z formule a tlačil. Tam něco nebude uplně v pořádku.

1 Like

To čo si napísal ani nedáva zmysel. Ja som iba poukázal na chladenie McL, keďže to aj F1TV riešila. Čo je na tom hate?

Akože neviem kde fakt vytiahli McL 3 najrýchlejší… Reálne s RB sú na isto

O něco se jede teprve teď, Lando vydrž!

2 Likes

@Situs
Třeba má Piastri výhodnější nastavení pro závod.

To nevím, když hlásil potíže s motorem už v prvním pokusu

1 Like

Hlavni je si rict, ze cela ta tabulka je bullshit vsech bullshitu. :smiley: Kazdopadne fanatici se tady s ni ohaneli, jaka je smerodatna a plna pravdy…

3 Likes

Tam nestratíš pomaly 1s. A inak PP tu je fakt dosť veľká nevýhoda. P3 možno P2 je ideálne.

Jasne ze vydrzi

1 Like

Jinak 14 místo je asi maximum pro AM, bylo vidět, že v S2 to prostě AM nezvládá

1 Like

Však F1 dlhodobo robí aj tie RP a QP tabuľky od veci. By ma zaujímala metrika.

1 Like

Citace by nebyla rAstorku?

To se ví! Ale já mu budu fandit stejně, i když se nezadaří.

2 Likes

Snad jen chyba v elektronice.
Poruchy v boji o titul jsou hodně bolestivé.

Jako Piastrimu to auto nefunguje skoro nikde, jako nebudu spekulovat, hlava dokáže hodně, ale on tam prakticky nemá fialové minisektory vůbec nikde.

2 Likes