Bretnix bude bojovat proti kazdemu, kto nejako v minulosti ublizil jeho Sebastianikovi.
Za to ze ho Hamilton obral o 2 tituly ‘‘na ktore mal Vettel monopost’’ neskor fandil Verstapenovi, aby to cez neho vratil Hamiltonovi.
Tak isto je to s Alonsom… cez Strolla si lieci mindraky z cias, ked ALonso v slabom ferrari ohrozoval titul Vettela v dominantnom monoposte 
Já si myslím, že agresivita a arogantnost, kterou sem tam Stroll předvádí, pramení právě z toho.
A ano i agresivita, kterou tu předvádí B a DD. 
Hmm, takze arogancia Alonsa prameni z komplexov tiez? To som nejako tak aj tusil.
Co říkáš na tu kvalifikační šňůru proti Strollovi, když si tu psal, že to bude min. vyrovnané stejně jako s Vettelem?
Charles to musí dát na startu no
Dá se namítnout, že Piastri až donedávna posouval svou výkonnostní laťku, takže loňská sezóna je jen částečné měřítko toho, co od něj očekávat. Na poznámce, kterou udělali výše @Adam, že Piastri se dostal do spirály neúspěchu, něco je. Tlak vrcholí, Verstappen se etabloval jako hrozba, která se nedá přehlížet, Norris je dravější, podpora ze strany týmu je spíše skoupá… Technicky máš pravdu, ale v Piastriho polévce je více ingrediencí včetně negativní psychiky. Takže podle mě se s @Adam doplňujete.
Chapem, ze je to jednoduche vysvetlenie, ale nemyslim si, ze tlak z boja o titul ti vezme pol sekundy na kolo. Moze ta to v istych momentoch zviazat a sposobit zbrkle manevre (start v Baku a Austine), ale kvoli tlaku hadam nezabudnes ako jazdit.
Ak uz by som mal Piastriho problemy pripisat psychike, tak by som skor poukazal na nizke sebavedomie a nie tlak z boja o titul.
Primarne nadavam na McLaren ako uprednostnuju Norrisa, na Norrisa zas toho tolko nekecam. To ze bol pomalsi je jasny fakt, kedze Piastriho doteraz nahana, viedol sampionat chvilku na zaciatku sezony inak len stracal.
Ale okej, mozno som to napisal trosku moc agresivne, uznavam
Piastri bol ale od Norrisa rychlejsi, nie vyrovnany.
A RBR nosil upgrady, ktorymi toho Pereza “sabotoval”. McLaren nic nepriniesol a zahadne Piastri spomalil. Po novom lebo nepozna auto 
Nie, nedeje sa to nahodou, len to ma asi priciny, ktorym nerozumies. Co je uplne v poriadku, kazdy kto tu sme vratane mna nerozumieme velkemu mnozstvu veci, co sa v F1 deju, len by podla mna niekedy bolo dobre, si vlastnu nevedomost uvedomit a nie ju nahradzat vymyslami o tom, ako McLaren zasiahol do Piastriho auta.
Ono se to spojuje jedno s druhým, každopádně dnes je Norris v pozici jasného favorita. Verstappen obětoval trochu přítlaku vpředu, aby zlepšil long run performance, což ho v Q odsunulo dále, McLaren naopak mohl vypilovat nastavení tak, že de facto neobětuje nic. Jediná komplikace pro LN je vzdálenost do T1 a slipstream, který poskytne vozům Ferrari. Pokud to ustojí, měla by to být výhra start cíl. A vzhledem k Piastriho situaci návrat do čela šampionátu, pokud se nesemele něco nepředvídaného.
Max bude spíše v režimu damage limitation, může a měl by stáhnout něco na Piastriho, ale Norris mu bodově odskočí. Byť P2 se dá vybojovat, jakkoli o ni asi bude rvačka (je tam i Russell).
Ad Piastri, smysl mi dává i Stellova poznámka, že aktuálně nemá tak “důvěrnou” znalost auta, takže něco nechává v zatáčkách a ono se to nasčítá. Jen bych dodal, že vývoj podporoval hlavně Landovy potřeby, takže pro OP je to komplikovanější.
Nebolo by to prvykrat tuto sezonu, co by si Norris z pozicie jasneho favorita vyrazne skomplikoval cestu za vitazstvom a prepad za Ferrari na starte je celkom velka hrozba, najma pri Norrisovych neistych startoch. Snad len Ferrari zase nevymysli nejaky “skvely” plan pre start, a la Sochi 2019.
To tvrdis na zaklade coho?
Třeba tady:
Neperte se, raději si běžte s Honzou zatancovat 
Proč jsou fanoušci RB a Ferrari tak agresivní?

To nebolo vyvijanie na Norrisa, to bolo vyvojanie noveho zavesenia, ktore malo za ciel odstranit slabinu auta- zlu spätnu väzbu na prednej naprave.
Už jsem měl napsanou odpověď, ale raději se zachovám jako David, a řeknu, že nevím 
Pozeral si tento vikend Sölden?