LIVE: Kvalifikácia na VC Mexika | Magazín F1 - F1online.sk

Jj Monza v norme, Singac Lando opat lepsi, ale zle to nebolo (v zasade rozhodol start). Austin uz prekvapivy, ale kto vie ci nema velky podiel aj ta sprintova kolizia a chybajuce data.
No a tu dalsia mizeria - Oscar moze len dufat, ze je to tratou a nastavenim (tu moze mat to zavesenie vacsi vplyv), ale kedze je toho uz privela, moc v uplny navrat neverim (mozno priblizenie).

Ak by mozno peniaze a zdroje neminali na extra na mieru zavesenie v prvej polke sezony, tak by mohli priniest pre oboch o upgrade navyse a nevypnut vyvoj tak skoro a teraz by profitovali obaja, nie len Lando…
Ak by aj vedeli kde je problem, uz Oscarovi nepomozu, tak ako pomohli Landovi a mozno su tomu aj radi :slight_smile:

2 Likes

Však říkáš, že s tím už jezdil, tak v čem má jiné možnosti?

V exceli vie pracovat kazdy, ale chapem ze pre teba to je nejaky skill na ktory mozes byt hrdy pretoze to je maximum co dokazes. A studoval som statistiku a matematiku :wink: Takze ak niekto nevie pochopit grafy a ma problem s interpretaciou cisel a faktov tak to budes prave ty. Ale chapem, konspiratori s tym mavaju problem

1 Like

Studoval no, na střední škole, kterou si očividně nedokončil.

…pak je to velmi smutnej příběh.

1 Like

Však tu píšu, že s tím nemá možnosti jezdit teď, bouže Puffe. Plus strategie no, Piastri hlásí flat spot a tým mu řekne, že zůstane venku, aby natáhl stint.

Pekná projekcia, tak sa mi to páči :wink: bez si prekopirovat vzorce do excelu a mozes oslavovat aky si frajer ze si to zvladol

Ale on myslel na střední :smiley: i když teda, studovat neznamená, že tomu rozumí …

1 Like

Tak jsou závody na 1 pitstop, takže musí natahovat stinty…

Nebreč Donkey, ty si tu pouštěl hnojomety na Alonsa a Piastriho, tak se proliskej a prober se.

1 Like

No vidíš a Piastriho v Maďarsku poslali do boxů, i když řekl, že pneu jsou ok

Tak musí být trochu alfa… když Hamík řekne, že jsou OK, tak jsou ok.

Povie konspirator ktory sa tvari ze fanusik Norrisa aby bol chutnučký. Ale vravim, vieme ze konspirstori su jednoduchi ludia takze to krasne do seba zapada.

cože? co to meleš ty vole? :smiley:

1 Like

Mas vypadok pamati lebo tolko ■■■■■■■ tu omielas ze si uz ani nepamatas svoje slova? Ale hej, dneska si uz dokazal ze nevies kto tu co hovori a mas v tom gulas.

2 Likes

Dobry dokaz toho, ze ked mas dost dominantne auto, tak ti na PP staci aj priemerne kolo.

Otazka bola na Norrisove perfektne Q v tejto sezone. Odpovedat Verstappenom a Bohom, to su silne dojazdy sobotnej noci.

Jeho expertíza na škole byla shazovaní excelu v praxi. :smiley:

1 Like
1 Like

Pisal som niekde nieco o Verstappenovi?

Takyto k0k0t ako ty, to sa fakt vyskytne v priemere raz za generaciu v celej republike. Minulu generaciu sa asi nevyskytol v CR, tak to ty s brainlessshitom kompenzujete, aby sedel priemer. :sweat_smile:

1 Like

Nerozumiem prečo toto Mclaren robí, teda ak len nie kvôli tomu, že chcú naozaj Brita za majstra sveta, ale to potom mohli kľudne nechať pri Norrisovi Ricciarda a nemuseli brať Piastriho. Každopádne na mieste Piastriho by som v Monze Norrisa pred seba nepustil ani omylom. To, že Norris mal pomaly viac vydarených ako nevydarených pitstopov je síce nefér a frustrujúce, ale takisto je nefér žiadať Piastriho aby mu to vrátil, čiže ak Norris získa titul o menej ako 3 body, tak v podstate o titule rozhodli z boxového múrika a Piastri sa snáď do búdcna poučí, že najbližšieho súpera v boji o titul pred seba pú■■■■ nebude, nech už je to aj jeho otec.

Určite nie, s tým súhlasím. Podľa mňa sa Piastri v Baku dostal do akejsi špirály neúspechu. Absolútne mu ten víkend nevyšiel a možno naňho doľahol aj tlak z pozície favorita na titul, tak si zaumienil to napraviť čím skôr a čo najviac, ale aj Singapur dopadol ako dopadol, tlak sa ešte zväčšil a vieme ako to v športe občas chodí. Čím viac sa človek, ktorý je pod tlakom snaží, tým menej sa mu darí a ešte keď sa k tomu pridajú aj chyby, tak to do istej miery nahlodá sebavedomie aj Piastrimu, nech je akokoľvek mentálne odolný. Podľa mňa by mu teraz prospela nejaká 3 týždňová pauza na reset, akurát má smolu, že to sa už nestane.

Vyzerá to na veľmi zaujímavý záver sezóny, snáď sa ho aj dočkáme.

5 Likes