LIVE: Kvalifikácia na VC Mexika | Magazín F1 - F1online.sk

Po minulych 2 sezonach - mu nadizajnovali zavesenie aby nestracal aj 3. rok po sebe. Vidis, mozem aj ja konspirovat.

A co sa tyka Silverstone, penalty bola len a len Piastriho chyba. Ale jasne, treba porovnat s Monzou. Norris mal pomale pitstopy v 4-5 pretekoch v rade, ale ano, McL sabotuje Piastriho

V zmysle politiky Mclarenu očakávam, že najbližšie niečo podobné budú teraz požadovať od Norrisa. Hoci neverím, že sa tak stane bol by som veľmi zvedavý na Norrisovu reakciu. Piastri mal k svojmu bodovému kontu trocha ľahkovážny prístup a určite toho teraz, keď sa mu dúfam dočasne nedarí, ľutuje.

1 Like

Vážně si tohle ze sebe potil 4 minuty?

Super, ale já nekonspiruji, McL dovezl zavěšení do Kanady, se kterým jezdí jen Norris.

A proč ne, když McLaren hlásal, že pencle je nefér a nesouhlasí s ní, ale jezdcům nedali možnost se prohodit a závodit, no na Monze to nefér bylo též a jezdce prohodili?

2 Likes

Piastri si prostě přestal věřit.
Nedaří se mu, a do toho mu Norris nakládá nesmysly, takže hledá problémy tam, kde nejsou.
Měl by si sednout s psychologem a trochu si ulevit, najít ztracenou formu a ztracenou sebedůvěru.
Takhle se naposled sesypal Vettel po Německu… Piastri po Baku.

2 Likes

kolkokrat si ty pisal o antonellim jak zahviezdi a potom crashoval alebo nedorucil … nevir vody ked to nechces od ostatnych

3 Likes

Antonelli nedoručuje v podstatě každý víkend, takže asi v pohodě. :slight_smile:

Max stratil najmenej bodov vlastnou vinou, to je skratka fakt, minule som to tu niekde vycislil.

A druhy fakt je, ze ked odratame technicke poruchy, tak Norris by bol lider sampionatu.

Veru tak a Max ich urobil najmenej.

V Madarsku to Piastri mohol vyhrat, ale nedokazal predbehnut Norrisa, jeho strategia bola rychlejsia, avsak Norris to perfektnou jazdou a dobrou defenzivou ubranil.

A o Rakusku klames az sa ti z tej tvojej spinavej papule prasi. Tam Piastri dostal na vyber, vo vysielacke sa ho pytali co chce urobit. A aj tak tie strategie boli rovnake, akurat prvy stint natiahol o doslova o par kol.
image

Ty sa nemienis hadat o blbostiach? :joy:

Presne viem preco - pretoze Max stratil bodov najmenej zo vsetkych a Oscar chybami po Baku, Singapure a Austine stratil bodov viac ako Lando. Tzn. si v prdeli a melies opat raz blbosti.

:smile::man_facepalming:

1 Like

Hej, je pravda, ze chyba teraz a prvu polku sezony (dovod si vysvetlil), ma casto rozdielne nasledky (k vysledku, k bodom) a teda porovnavat chybovost len na zaklade straty bodov nie je zrovna sofistikovany pristup. Niekedy aj velmi podobne chyby na tej istej VC (Australia super priklad) maju znacne odlisne nasledky a rozhoduje (ne)stastie na rozne okolnosti… :slight_smile:

No a potom je tu este porovnanie pomoci timu.
Tam Oscar taha za kratsi koniec a nikto nevie uviest priklady, doslova 0, kde u Landa je ich dost.

Kazdopadne nech uz su dovody straty formy Oscara akekolvek, talent len tak v 2/3 sezony nestratis a zaroven som si isty, ze kebyze ma Oscar tolko skusenosti ako Max (5x viac pred touto sezonou) alebo aspon Lando, velmi by mu to pomohlo, lebo aj oni vo svojich tretich sezonach porobili kadeco a to nebojovali o titul - z tohto pohladu odvadza Oscar velmi slusnu pracu, hoci je posledne VC mimo :slight_smile:

3 Likes

Fakt by ma zaujimalo, ci za tym je az taka tlacenka od vedenia McLarenu, ktore chce za majstra radsej Landa, ze obetovavaju Piastriho alebo len Lando konecne na konci sezony pochopil ako jazdit s tym autom, a teda dokazuje tak ako minuly rok, ze zatial je lepsim pilotom z nich dvoch.

Kazdopadne to vcerajsie kolo od Landa je konecne prva perfektna kvalifikacia v podani jazdca McLarenu v sezone. :+1:

2 Likes

Po hororové evropské tour to je teďka dobrý. Hodně stáhnul hru na Russella, ale pořád tam kousek chybí. Úvod a závěr dobrý. :smiley:

Takže Max nebyl v Maďarsku dobrý, jen jezdci ve předu to perfektně odbránili?

Super a proč tam nedáš ten moment, kdy Piastri hlásil falt spot a inženýr mu řekl, že prodlouží stint a pak až přišla tahle otázka.

2 Likes

Lol, prvá. Tak určitě, když to napíšeš ty tak to musí byt pravda. :grinning:

2 Likes

Myslíš si osobně, že Piastri bude od Brazílie rychlostně zase “zpátky”?

1 Like

Ty konspirujes polku sezony ze McL zarezava Piastriho. Pritom pitstopy a DNF hovoria presny opak. Rovnako aj spravanie monopostu z prvej polky sezony. McL doniesol nove zavesenie a Piastri ho odmietol a jazdi s tym ktore mu viac vyhovuje. Kde je problem? Nikde

Ty tu radaej vytiahnes Silverstone kde ako uplny uboziak vyplakaval ze by mali swapnut pozicie kvoli jeho penalty alebo Rakusko ci kde to bolo ked si rovnako konspiroval ze McL naschval dalo lepsiu strategiu Norrisovi pritom Piastri sam explicitne povedal ze tu strtegiu si vybral sam

Piastri by sa mal prebudiť. To je hrôza čo predvádza.

1 Like

A proč Norris dostával možnosti měnit strategie a Piastri ne? Proč Piastri musel vracet pozici Norrisovi na Monze? Donkey, Donkey

2 Likes

Doslova výmysel - v Rakusku ci kde ste tu vyplakavali pritom si Piastri strategiu volil sam.

Monza pretoze Norrisovi zasa pokazili pitstop. Ak to chces porovnavat si Silverstone tak to bude 4627. dokazy aky jednoduchy clovek si. Ale neboj, to vieme uz davno

1 Like

Nech Donkeyho, má to těžký v životě.

2 Likes