LIVE: Kvalifikácia na VC Maďarska | Magazín F1 - F1online.sk

Ono to nebude horké ani s těma -100hp. :slight_smile:
Prostě postavili křáp.

Ostré kola se teprve chystají, ale první dojem není špatný.

Však ted je míček na straně Hondy.

2 lajkov

Tak Adrian potvrdil další balíčky vylepšení na ěasi pro Monzu a Baku. To jen Puff je zas kyselej jak prdel :smiley:

1 lajk

Aston nějakej dobrej, ne? Komu se budeme teď smát? :grin:

Však to taky bylo pořádně vidět, že je Aston kvalitou daleko od F1.

Renaultu, který pod vedením Flavia už zase nedělá vůbec nic.

Ha, říkal jsem to, Alonso musí dát 1 Haas, a dal :grinning_face_with_smiling_eyes: :flexed_biceps: :+1:

2 lajkov

Přesně jak říká Alo - Let’s go! :green_heart:

2 lajkov

Vír ár d čémpjóns!!!

Bravo!

Alonsova magicka desatinka!

Bearman do Ferrari.

Spíš Williamsu, i když mě to mrzí. Je to hrozná bída a nečekala jsem to.

1 lajk

No nemít ten deficit 90hp, tak by to byl pěkkný souboj úplně na vrchu :grinning_face_with_smiling_eyes: ale základ pro nápravu je položený, to je dobré. Obzvláště potom, co AM nesedeli kolerace v předchozích sezonach

1 lajk

Alonso dal půl sekundy Williamsu :thinking:

2 lajkov

Místo koho?
image

Podľa mňa je úspech, že dokázali prejsť z 21 miesta aj keby hneď na 16 len vďaka jednému väčšiemu balíčku, ktorý ani nestihli vyladiť za tie tri volne tréningy a s tým HTPčkom pod kapotou :saluting_face:

Já jsem propad Williamsu očekával, ale myslel jsem si, že se bude postupně zlepšovat, ale naopak se propadá stejně jako Renault.

1 lajk

No kdybychom měli dva strolly, tak se taky radovat nebudem, ale tohle bylo good :smiley:

2 lajkov

no tak na to, jaký křáp má Alo k dispozici, tak vyšvihnout se z předposledního místa a ztráty 3s na postu do Q2 na postup do Q2 s desetinkou náskoku, to je prostě mega výkon Alonsa

1 lajk