Jen mlží, moc dobře vědí, proč Cowell nazval nové přední křídlo jako velkým dílem k vyšší výkonnosti ještě před SPA
Alonso je prostě i ve 44 letech stále vynikající kvalifikant, spolkni to už, jen si zaděláváš na vředy
Leclerc neni jediny s touto statistikou a dobre to vies, ale nezmienis to, logicky.
Nejdem ti tu vysvetlovat co sa za tych 7 rokov dialo vo Ferrari, nezaujima ta to
Takto u teba vyzera pohoda?
Hotova pohoda.
Nové vedení týmu už se začíná projevovat
Jos by strašně chtěl napsat, že kdyby Verstappen seděl v Astonu, tak vyhraje minimálně o vteřinu dneska. No nesedí, nebude v něm sedět ani příští rok a nebude ani v Mercedesu. Myslím že se poslední dny na něm velmi podepsaly.
Krack: “Jezdci odvedli skvělou práci, všechno dnes šlo dobře a my jsme skončili pátí a šestí.”
… Jos mu vysvětlí že ne
Opět, jsou to výmluvy. Schumacherovi se to povedlo, i přes to, jak ten tým vypadal.
vies jak na tom Ferrari bolo ked tam prisiel? otacas si realitu kvoli nenavisti voci Ferrari
Maj špatný jezdce, zdá se. Bortoleto by s RedBullem byl dnes v první řadě Alonso nejspíš na PP.
Tak ja neviem, vseobecne tu panuje nazor, ze Leclerc nemal k dispozicii tak dobry pretekarsky material ako Verstappen.
Alonso nikdy nebol vynikajuci kvalifikant. Skor vynikal v pretekoch.
Stale je to dobry pilot, no to ako ho tu tvoji dvaja ufoni precenuju, to uz sa musis chytat aj ty za hlavu pri citani.
Michale, ale ved je nehovorim, ze Alonso podal zly vykon. Podal dobry vykon, no ked je Stroll za nim 17 tisicin, tak za ziadny zazrak to kolo povazovat nebudem. Skor je to o tom ako im perfektne zafungovalo auto a pochvalu si zasluzi cely tim (vratane pilotov).
Ale ja vas len tak skadlim, vidis co tu s tymi tvojimi dvoma online otrokmi spravi jeden nevinny komentar:
Presne som vedel, co to tu u tvojich ufonov vyvola a odvtedy uz sa len smejem za klavesniou.
Ved ty uz mas na to vek, aby si to chapal, no mohol by si ich poucit, ze mne su tu len na srandu. Krasne im tu odyebalo dekel dnes.
Takto to robi skutocny king fora. Si tu vyprovokuje dvoch poslusnych psikov a oni tu stekaju donekonecna s krvou v ociach.
Alonso je furt lepší pilot, než Verstappen. Jakmile nemá Verstappen top techniku včetně nastavení, tak končí za Bortaletem. Si zvykej, bude jako před jeho titulama
Ale no tak Michale, uz aj ty? A to som do teba vkladal nadej, ze po 50ke uz mas rozum a trosku sa odlisujes od tych tvojich zufalcov.
Ja som nikde nenapisal, ze Alonso nepodal dobry vykon. To ste si len vy niekde v tych vasich hlavickach domotanych vymysleli.
Jedine, co som napisal je, ze Stroll bol za nim 17 tisicin a to neviete uniest.
Okej, je čas vás tady zase nechat se hádat s Josem
… právě že byl, a je, a vedle Strolla tuto skvělou jeho statistiku jen potvrzuje
On tu opakovaně prokazuje, že je mentálně labilní a teď se to snaží otočit, že to je schválně. Holt lidská blbost je nekonečná a Jos tu dává krasný příklady, jak blbej člověk vypadá
Tak mu něco napiš, když se ho jinak furt zastáváš. To co tu předvádí je na kazajku.