takže nám to jede omylem.
Právě že ne, teď je to jak to má být, do SPA přivezli vykopávku
Andy Cowell potvrdil, že došlo k logistické chybě a tým omylem přivezl do Spa podlahu před imolou.
Jo sorry, já už blbě čtu z toho všeho tady.
Tady to ježek zbojkotoval, škoda no
Ale to vysvětlení dává velký smysl a proto SPA byl takový debakl. Teď to teda vypadá mnohem optimističtěji. Posledních 5 závodů až na SPA už byly dost lepší. Horší jsou ty kecy jak to maskovali, že nevědí
Jsem ri říkal, že AM moc dobře věděl, co jim přinesou nové díly, a že vylepšení opravdu fungují
No kdyby to řekli ještě ve Spa, jakou botu udělali, tak by to pěkně schytali, takhle zpětně už nad tím mávneme rukou.
Já to hlavně přičítal totálnímu nastavení do mokra + problemy na rovinkách Astonu, které jsme viděli na jiných okruzích a ve Spa se to akorát projevilo naplno…
Je pak otázka co ten balík na Monzu s Vegas, jestli jim konečně pomůže i na top speedy🤔
No, ale nebylo pěkné nás nechat v nevědomosti. Schytali to stejně, díky hroznému představení, jen jsme nevěděli čím to bylo.
Jinak, nejspíše bude závod za suchých podmínek.
Ups. Ferda řikal že Gasly má nastaveno na mokro. Tak snad má v autě i ručník.
pak věřím, že Gasly si i se svým nastavením na mokro poradí.
Záleží co teploty spíš, pokud nebude péct a trať bude kolem 30 stupňů, tak je to furt ok pro AM
Já ale nic takového netvrdil.
Jestli ne, tak se omlouvám.
Napsal jsem to pouze jako možnost.
Jinak z boxové uličky startuje Tsunoda, který vyměnil celou pohonnou jednotku.
Tsunoda by možná potřeboval vyměnit celé auto.
Uvidíš jak se Tsunoda začne najednou zázračně zlepšovat.
A všimni si toho nového sušáku na ručníky před Emilovou garáží.
Však Tsunoda si v P3 docela i začal vyskakovat s ironickými poznámkami na stranu RB. Možná se tam něco začalo hýbat, to se ale teprve uvidí.
V Q v první části sice vypadl, ale tam to bylo strašně našlapané a na Maxe zase tolik neztratil. Jsou tam náznaky, že by mohla mít druhá sedačka více “volnosti” mi přijde…ale nevím no.
Yúki jakoby s Mekkiesem ožil. A není to pouze novou podlahou.
Konečně se tam s ním někdo baví.
Neviem, kde tam vidis plac.
Kludne, je to tvoje rozhodnutie.
RIP.
Bff Hogra, pre teba este miesto v parte hic najdu.
Strasne ta palia Verstappenove uspechy, co?
Dalsi ublizeny Lui fanboy, ktory nevie zniest Lewisovu trapenku a mizeriu poslednych rokov.