LIVE: Kvalifikácia na VC Maďarska 2023 | Magazín F1 - F1online.sk

Soboty su velmi napinave uz dva roky, problemom je skor nedela.

Bodaj by to tak fungovalo.

Povedal by som, že 2-3 závody a McLaren predbehne RB

Zítra se první tři vyřadí v T1

Kterej ty jses…:sneezing_face:

Je to možné. Akurát pred pár dňami jeden súťažiaci v televíznej súťaži Riskuj spomínal, že pozerá F1 a Russella označil ako jednoznačného budúceho majstra sveta. Ja o tom ale nie som presvedčený vzhľadom na jeho konkurenciu.

1 Like

Jedu k doktorovi… Asi mám zlomená žebra, jak jsem vypadl ze židle.

To byl asi Kiks ne :scream_cat:

vypadáváš ze židle? ty jsi v dětské sedačce?

Vypadl jsem jak Alpine. :slight_smile: Hodně rychle a tvrdě.

Dotyčný súťažiaci pôsobil pomerne sebaisto, ale nebol neurotický, čiže Kiks to nebola :slightly_smiling_face:

1 Like

Já myslel, že graf říkal něco jinýho :stuck_out_tongue:

Temny syr dostal ban. :slight_smile:

Takže třeba… :slight_smile:

1 Like

Inak davno sa tu nevyjadrovala, aspon ja som si nevsimol. Snad este zije :slight_smile:

Musíš si zaobstarať lepšiu stoličku s nosnosťou aspoň 150 kg, aby si z nej nevypadával, keď sa zlomí :upside_down_face:

Udrží se Alfa před Ferrari a AM zítra?
  • Ano
  • Ne

0 účastníci

Už dlho mi F1 tak nechutila ako dnes :smiling_face_with_three_hearts: Parádna kvalifikácia a dokonalý výsledok. Zajtra to asi bude návrat do reality a skôr čakám, že Lewis bude bojovať s McLarenmi, ale verím, že ešte raz príde aj víťazstvo v závode.

Minuly vikend sa vyjadrila. Strucne nam neznalym vysvetlila, ze vsetko je vina Mercedesu, ktory nevie Russellovi opravit brzdy a ze Russell je vlastne boh, proti ktoremu sa spolcili vsetky existujuce temne sily a bla bla bla.

4 Likes

tipoval by som na blackdarka

1 Like

No, vzhledem k faktu, ze Volejnik neumi startovat tipuji ze Ham pujde do cela, za nim se pozene Norris, mozna u toho posle z trate Volejnika. Pokud ne, nemyslim ze to bude jednoznacny, nezda se ze upgrade Red Bullu zafungoval…uvidime 🪬

1 Like