Soboty su velmi napinave uz dva roky, problemom je skor nedela.
Bodaj by to tak fungovalo.
Povedal by som, že 2-3 závody a McLaren predbehne RB
Zítra se první tři vyřadí v T1
Kterej ty jses…
Je to možné. Akurát pred pár dňami jeden súťažiaci v televíznej súťaži Riskuj spomínal, že pozerá F1 a Russella označil ako jednoznačného budúceho majstra sveta. Ja o tom ale nie som presvedčený vzhľadom na jeho konkurenciu.
Jedu k doktorovi… Asi mám zlomená žebra, jak jsem vypadl ze židle.
To byl asi Kiks ne
vypadáváš ze židle? ty jsi v dětské sedačce?
Vypadl jsem jak Alpine. Hodně rychle a tvrdě.
Dotyčný súťažiaci pôsobil pomerne sebaisto, ale nebol neurotický, čiže Kiks to nebola
Já myslel, že graf říkal něco jinýho
Temny syr dostal ban.
Takže třeba…
Inak davno sa tu nevyjadrovala, aspon ja som si nevsimol. Snad este zije
Musíš si zaobstarať lepšiu stoličku s nosnosťou aspoň 150 kg, aby si z nej nevypadával, keď sa zlomí
- Ano
- Ne
0 účastníci
Už dlho mi F1 tak nechutila ako dnes Parádna kvalifikácia a dokonalý výsledok. Zajtra to asi bude návrat do reality a skôr čakám, že Lewis bude bojovať s McLarenmi, ale verím, že ešte raz príde aj víťazstvo v závode.
Minuly vikend sa vyjadrila. Strucne nam neznalym vysvetlila, ze vsetko je vina Mercedesu, ktory nevie Russellovi opravit brzdy a ze Russell je vlastne boh, proti ktoremu sa spolcili vsetky existujuce temne sily a bla bla bla.
tipoval by som na blackdarka
No, vzhledem k faktu, ze Volejnik neumi startovat tipuji ze Ham pujde do cela, za nim se pozene Norris, mozna u toho posle z trate Volejnika. Pokud ne, nemyslim ze to bude jednoznacny, nezda se ze upgrade Red Bullu zafungoval…uvidime 🪬