jo ty nejsi schopný reflektovat ani arugmenty na tvoje nesmysly, tak to jo
Neházej flintu do žita, jede se až zítra třeba to vyjde a já budu zírat.
I jako fanoušci nestojíte za nic.
Alonso zlom vaz .
Končím jdu zalévat kytičky.
Ty si skončil už dávno, do teď nejsi schopný vysvětlit pokles formy Mercedesu a jejich výkvy, tostejné Ferrari a McL, hlavně, že ALonso
Jak můžu asi vědět, co dělají špatně u Ferrari, McLarenu a Mercedesu?
Já se v tom nevyznám.
Ale zase blábolíš nesmysly, Jedinej kdo se od začátku sezony vytrvale zhoršuje je Aston, což jsem předpovídal a jak správně píšeš, na vině je Alonso.
Čau
Není to tak, že McL byl úplně v háji na začátku sezony a mohl se jen zlepšovat? a co mohlo za ten propad McL předtím vývoj od Landa? asi ne co? tak přestaň s těma blbostma
Link na zajtrajší LIVE prenos na Sky UK alebo Sky Deutschland - detský prenos Veľkej ceny Maďarska
Čaute, nemáte niekto link na zajtrajší prenos veľkej ceny Maďarska cez Sky UK / Sky Deutschland? Chcem pustiť dcére detský prenos F1, ktorý tam majú exkluzívne tento víkend vysielať… dik
Jinak Hulkenberg opět zajel Magnussena do země, Magnussen u mě začíná být na odpis.
Aby sa nepovedalo , Ham dobrý výkon, i keď skôr by som napísal, že si môže Max spytovať svedomie (prvý sektor dobabral), Ham mal tiež trocha “štěstíčka” (myslím, že trocha dobabral tretí sektor) ale tak na konci je o 3 tisíciny pred Maxom, takže budiš - je, ako to je.
Dnes máme aspoň pripravených pár šťavnatých úvodných kôl, Max by si mal dať konečne štarty do poriadku, inak má len Lando šancu predbehnúť Hama do T1.
Dnešný štart by mal byť určite napínavý, ale pravdepodobne ho neuvidím , lebo som sa rozhodol uprednostniť kúpalisko
A však čo?! chleba lacnejší nebude, ak to aj zmeškáš, keď tak si to nahraj a potom si to môžeš v kľude pozrieť. Ja osobne si z takýchto situácii veľkú hlavu nerobím, je pravda, že sme tu všetci fanúšikovia jednej veci, ale zase sa nejdem z toho až tak pretrhnúť.
Pozriem si neskôr reprízu ideálne bez toho, aby som vedel výsledky, ale to sa nestane, lebo mi to dnes poobede nedá a pôjdem na fórum. Inak dnes by mohol byť možno jeden z najlepších štartov sezóny.
Brzdy podle všeho opraveny.
Brzdný výkon Mercedesu byl bezkonkurenční
RB naopak nepředváděl dobré výkony.Merc dosahoval při brzdění více než 5,5 g a ve dvou brzdných bodech dokázal dosáhnout 5 g. RB naopak nedosáhl 5g ani jednou
McL byl lepší než RB, ale horší než Merc
Co ty brzdy? Už vyřešili?