LIVE: Kvalifikácia na VC Maďarska 2023 | Magazín F1 - F1online.sk

jo ty nejsi schopný reflektovat ani arugmenty na tvoje nesmysly, tak to jo :smiley:

Neházej flintu do žita, jede se až zítra třeba to vyjde a já budu zírat.
I jako fanoušci nestojíte za nic.
Alonso zlom vaz :grinning:.
Končím jdu zalévat kytičky.

Ty si skončil už dávno, do teď nejsi schopný vysvětlit pokles formy Mercedesu a jejich výkvy, tostejné Ferrari a McL, hlavně, že ALonso :smiley:

Jak můžu asi vědět, co dělají špatně u Ferrari, McLarenu a Mercedesu?
Já se v tom nevyznám.
Ale zase blábolíš nesmysly, Jedinej kdo se od začátku sezony vytrvale zhoršuje je Aston, což jsem předpovídal a jak správně píšeš, na vině je Alonso.
Čau

Není to tak, že McL byl úplně v háji na začátku sezony a mohl se jen zlepšovat? a co mohlo za ten propad McL předtím vývoj od Landa? asi ne co? tak přestaň s těma blbostma :clown_face:

Link na zajtrajší LIVE prenos na Sky UK alebo Sky Deutschland - detský prenos Veľkej ceny Maďarska

Čaute, nemáte niekto link na zajtrajší prenos veľkej ceny Maďarska cez Sky UK / Sky Deutschland? Chcem pustiť dcére detský prenos F1, ktorý tam majú exkluzívne tento víkend vysielať… dik

Jinak Hulkenberg opět zajel Magnussena do země, Magnussen u mě začíná být na odpis.

1 Like

Aby sa nepovedalo :smiley: , Ham dobrý výkon, i keď skôr by som napísal, že si môže Max spytovať svedomie (prvý sektor dobabral), Ham mal tiež trocha “štěstíčka” (myslím, že trocha dobabral tretí sektor) ale tak na konci je o 3 tisíciny pred Maxom, takže budiš - je, ako to je. :slight_smile:
Dnes máme aspoň pripravených pár šťavnatých úvodných kôl, Max by si mal dať konečne štarty do poriadku, inak má len Lando šancu predbehnúť Hama do T1.

1 Like

Dnešný štart by mal byť určite napínavý, ale pravdepodobne ho neuvidím :neutral_face:, lebo som sa rozhodol uprednostniť kúpalisko :slightly_smiling_face:

2 Likes

A však čo?! chleba lacnejší nebude, ak to aj zmeškáš, keď tak si to nahraj a potom si to môžeš v kľude pozrieť. Ja osobne si z takýchto situácii veľkú hlavu nerobím, je pravda, že sme tu všetci fanúšikovia jednej veci, ale zase sa nejdem z toho až tak pretrhnúť. :slight_smile:

1 Like

Pozriem si neskôr reprízu ideálne bez toho, aby som vedel výsledky, ale to sa nestane, lebo mi to dnes poobede nedá a pôjdem na fórum. Inak dnes by mohol byť možno jeden z najlepších štartov sezóny.

2 Likes

Brzdy podle všeho opraveny.

:green_circle: Brzdný výkon Mercedesu byl bezkonkurenční
:large_blue_circle: RB naopak nepředváděl dobré výkony.Merc dosahoval při brzdění více než 5,5 g a ve dvou brzdných bodech dokázal dosáhnout 5 g. RB naopak nedosáhl 5g ani jednou
:orange_circle:McL byl lepší než RB, ale horší než Merc

Co ty brzdy? Už vyřešili?