Ani ne, McL takhle jezdil na rychlých tratích většinu doby
Sainz prekvapil, Russel krása…
a neviem kde sa vzala tá rychlost v Alpine, ked ten team je pomaly v rozklade… ale pekný záver sezóny francuzi.
Na téhle trati jim to určitě schází, nebylo to dobré.
Flávio efekt, co ten prevít jim tam zase vymyslel Působivé poslední dobou.
Myslím si, že tu môže byť jeden z naj závodov sezóny zajtra
Gasly je dobrý na vodě a proto mu vyhovuje tahle kluzká trať.
Ale v takový zázrak jsem s Renaultem opravdu nepočítal ani ve snu.
A ještě více se cení, že k dnešnímu třetímu místu si Gasly pomohl bez cizího neštěstí.
inak ten Williams skrachuje podla mna, tolko penazí čo dávaju do opráv… chudáci… ten Sainz bude ich spása
Jenže oni ten top speed neměli dobrý ani v Baku. Hlavně McL největší ztrátu nabral v S1. Podle mě ale největší chyba byla, že jezdili, jako první ty pokusy, když se trať o tolik zlepšovala
Reálne zajtra okolo 20kola očakávam Ferrari 1-2. V závode na noch nemá ani merc
Kdyby se nezbavili ve Ferrari Sainze pro příští sezonu, byli by u mě asi největší favoriti. Teď nevím zda jim ztráta Sainze nenaruší tu metodičnost tam.
Gasly je dobrý pilot a umí dovézt hezké výsledky. Další je potom o autu a troše toho štěstí.
Práveže si nemyslím vôbec. Lewis keď dostane auto na to, tak bude minimálne doručovať sekundárne výsledky za Leclercom on sa ešte zobudí. Toto pripisujem aj strate motivácie teraz.
Jo, co naděláš
Auto a štěstí se týká všech jezdců. Někteří dokonce mají i peníze a podporu sponzorů a přesto se trápí.
Ale uvidíme. Ferrari má šancu zajtra ukrojiť obrovský kus náskoku McL a to teraz ide. Idelsne1-2 v hociakom poradí
Teď řekli v TV, co jsem si myslela, ale byla jsem líná to hledat - pro Gaslyho je to nejlepší kvalifikační výsledek v kariéře .
No já můj příspěvek nemyslel jako útok na Hama, to vůbec, ale o Sainzovi a že jim to funguje.
A s Renaultem, kterému by v prvních závodech nikdo nehodil ani kost.
Samozrejme funguje im to, ale ako vieme keď sa bojovalo o titul chvíľku v 2022 Sainz bol dobrá dva, len keby si to sám uvedomil a priznal, tak by možno vydržal dlhšie. Bohužiaľ jeho zabili politické hry Sainza Sr