LIVE: Kvalifikácia na VC Las Vegas 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

nuz norris si musi davat velky pozor na hajzlika maxika lebo ten pojde pri prvej prilezitosti do vzajomnej kolizie lebo len tak ma sancu este na titul
skoncit pre norrisom pre neho nic neriesi, on potrebuje aby norris nebodoval

A čo mu má nechať otvorené dvere alebo čo?? :smiley:
Práveže “brokoličákovi” treba dať aspoň trocha nôž ku krku, lebo po odpadnutí Piastriho, to už je celkom o ničom. :slight_smile:

Áno, 34-0 pro Alonsa.

1 Like

Tady už ani kazajka nepomůže, straight to gulag

1 Like

V zásadě Norris potvrzuje tah na branku a rozhodnutí jít tvrdě po titulu. Sice s chybou, ale přesto, s pole position pokračuje v linii výsledků, jaké potřebuje. Piastri aktuálně se smůlou, ale ani bez ní by nebylo jisté, že bude rychlejší než Norris. Sportovně mu podržme palce, ačkoli titul s největší pravděpodobností nevybojuje, bylo by dobré a pěkné, kdyby si zvedl sebevědomí dobrými výkony v zbývajících závodech. Bylo by to dobré i pro jeho jezdeckou důstojnost a vyhlídky na příští sezónu. Max podle mě potvrdil reálné možnosti Red Bullu, McLaren je v této sezóně auto číslo jedna, s druhým místem za mě jako fanouška spokojenost. Vysloveným překvapením je pro mě Sainz, na vodě nikdy nebyl dobrý, chyboval na ní i ve Williamsu, tady se to sešlo a vyšlo mu to, gratulace.

Ferrari, to už začíná být beznaděj. Držím palce Vasseurovi, ale nějak si to vítězné Ferrari už neumím představit.

1 Like

Carlos by si takto pred rokom ani nepomyslel, že najlepšia vec ktorá sa mu udeje v kariere bude, že ho vymenia za Sira vo Ferrari. Takto ukazuje svoje výkony a vo Ferrari si možu buchať hlavu o múr.

a možno to dopadne ako s Raikonenom, ktorého tiež vymenili za Fernanda, a nakoniec si ho vrátili v 2014.

a možno aj Lewis ak by vedel ako sa to bude vyvíjať, by na také niečo nepristupil. aj ked on si svoj detsky sen splnil a to jazdenie v červených farbách, ale rozhodne takto v závere kariery jazdiť, si nepredstavoval

Však Albon má 2x více bodů než Sainz, tak v čem by si mlátili hlavou o zeď?

2 Likes

jazda v meste, v noci, a v dazdi. Toto bola celkom zabava.

:face_with_raised_eyebrow:

2 Likes

RedBull a kdo ještě?

RB2 :smile: Je opravdu frustrující jak to tam s nima FIA hraje, no žel se v tom jen opakuji.

3 Likes

Smutné kam se F1 dostala.

Neumím si představit, že by k něčemu podobnému mohlo dojít omylem, ale zkusili to, no… Ani mrzet je to nemusí.

je niekde potvrdene kto to bol?

Je, ale stejně budeš psát, že to je haterství.

Tak daj zdroj ked to je potvrdene

2 Likes

Nie s chybou, ale napriek chybe. Až na ten slide to bolo perfektné kolo, nebyť ho, tak je rozdiel výrazne vyšší. Alebo ak sa budeme držať naratívu, že s chybou, tak o to viac potom zahanbil ostatných, keď aj s chybou druhý Max zaostal o vyše 3 desatiny.

2 Likes

Pokud to chceš takto, dejme tomu. Na podstatě myšlenky - že Norris pokračuje ve výkonech, kterými si jede pro titul mistra světa - to podle mě nic nemění.

Rád by som to nechal takto áno, mám také podozrenie, že keby šlo o Maxa, tak by si to aj ty napísal takto, ale možno sa mýlim :slight_smile: ale inak áno Lando jazdí momentálne skvelo a ak titul získa, tak si ho maximálne zaslúži. Takisto ako by si ho zaslúžili aj Max a Oscar.

A jaký trest by jsi představoval za takové proviněné v tréninku?

2 Likes