LIVE: Kvalifikácia na VC Japonska 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

čím dřív to příjde, tím líp

https://youtube.com/shorts/4LObAeX2fuY?si=E2aB5VPbiRT3v18X

1 Like

Koho máte raději?

• Rage ježek z posledních dní
  • Konstruktivní dnešní ježek

0 účastníci

Tomu říkám manipulace :smile:

1 Like

Ty chces ajtak vidiet len krv

3 Likes

Tato otazka na stole urcite nebola zo sportoveho hladiska :blush: myslim ze aj Vasseur to povedal(aj ked dajvnejsie): Problemom aktualne nie su jazdci.

Najatie Hamiltona bola cisto marketingova zalezitost. Sainza mi je v tejto veci aj luto, lebo bol to Leclerc, ktoreho stavali do role vodcu Ferrari, ale Sainz mu vie pekne podkurit, ziadny Bottas ci Barrichello to rozhodne nie je. Len nemal taky “hviezdny” nastup ako Leclerc, ale ked ich teraz clovek vidi jazdit H2H, jeden by vedel polemizovat, ci bolo spravne rozhodnutie stavat buducnost Ferrari okolo Charlesa. Nemyslim to v zlom, aj on je samozrejme pilot na vysokej urovni. Ale on nema nieco co ma Sainz a Sainz zasa nema nieco co ma Leclerc.

2 Likes

Né nutně ale nebudu lhát, bavil jsem se :grin:

1 Like

Díky za prokázání komu jde o hádání a komu o diskuzi😎

Podla hesla, Great tallent-keep it hidden :smile:

2 Likes

Já si myslím že Ježek z posledních dní byl neudržitelný nesmysl, on totiž není z podstaty háter takže tento styl je pro něj pouze destruktivní. To ty jsi jiná skupina :smile:

1 Like

K Davidově anketě výše: máš mé sympatie za všech okolností a “rage” jsem nějak nepostřehl, ale podpořil jsem tě tím, ze jsem přihodil svůj hlas k tvému. :wink:

Předpokládám, že anketa je jen na odlehčenou. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Zveřejnilo Pirelli nějaké strategie a zbývající pneu, nebo nikde nic? :thinking:

Pff, já taková mírumilovná duše :face_with_raised_eyebrow:

@Bretnix No nevím, mě teda Ježek přišel dost nas ranej ve slavné 1000+ příspěvků diskuzi a to se tu jinak projevuje jako klidná duše. A ano, je to anketa na odlehčenou :smiley:

5 Likes

Tak zrovna tu debatu jsem asi promeškal… :wink:

Nic zatím není, protože ani Pirelli neví

Našel jsem jen toto

Alonso má jako jediný novou červenou z TOP10, +1 žlutá + 1 bílá, to bude dle mě jeho strategie ale nevím v jakém pořadí.

Soft - Hard - Medium

Takhle jsou asi pneu k dispozici

Stroll ušetřil gumy :sunglasses:

A takto odhadovaná degradace, je velká. Na softech nemá smysl být déle než 10kol.