Nebuď na dědu tak přísnej.
Však na tebe není přísnej
Nejsem přísnej, ale dokážu uznat, že se něco nepovede. P5-6 tam asi být mohla. Ten čas z Q3 nebyl prostě dobrý.
Zase na druhou stranu Stroll to dvakrát rozbil a ani z onboardu Alonsa jsem neměl nejjistějí pocit z chování vozu…P2 nás zbytečně namlsal, Aston tam ještě neni.
Tak ja rikal ze Aston je souper Williamsu, to Sainz rikal ze nevi jestli nahodou neni souper Mclarenu, takze…
Jako hosi, ne ze bych nepral, ale letos uz Aston nic neukaze, ale nejsou sami to nejni hejt…
Alonsovi včera sebrali tu lepší podlahu a dali ji Strollovi, měli už jen jednu
To nemyslíš vážně, že ne?
Naprosto vážně. Stroll ji včera rozbil no.
Já to vím Bobe, že jsi to předpovídal, četl jsem to.
Proto si s tebou taky píšu.
Tuším totiž, že jsi mnohem chytřejší než ti naši tři zelení inženýři dohromady i s Alonsem.
Mě tak lehce neoblafneš .
Ale nekdo jiny by te mohl oblafnout tak si dej pozor, abys neprisel o venecek
Jirko to neděláš dobře s těma komplexama z Alonsa a nás, pak vypadáš jako větší idiot, než reálně jsi (možná)
Jirka měl problemy na zakladce a zase závidí vysokoškolakum. Frustrát, co od něj taky chtít.
Ja neviem, prečo berú tie tréningy ako niečo smerodajné, že aká strata je v tréningu, mala by byť aj v kvalde, veď to je niečo úplne iné, v tréningu ide o to, zistiť čo najlepšie nastavenia, čas je absolútne nepodstatný, to by robili kvalifikačné časy už v tréningu…z nich sa dá akurát tak predpokladať rozloženie síl a nie časové rozostupy
Tusim 2 trenink je takovy mozna trochu smerodatny, nevim presne jake simulacni procesy tam probihaji, opravte me.
McLareny zajazdili to, čo potrebovali, ale keď išlo o všetko a išli obaja na hranu, tak mierne chybičky tam boli, čo už spomínali komentátori aj počas prenosu, a tak sa ani jeden v druhých pokusoch nezlepšil.
Najlepší výkon dnes rozhodne podali Verstappen a Hadjar. Max krásne kolo, ale to všetci už vieme, že on dokáže často prekvapiť aj svoj tím, ale Hadjar opäť perfektný kvalifikačný výsledok. O to viac by ma zaujímalo, či je Isack taký výborný kvalifikant alebo by Max v Racing Bulls bol (aspoň) v kvalifikácii rýchlejší ako v Red Bulle.
Russell zajazdil to čo mal. Možno Isacka mohol zdolať, ale nejakú väčšiu chybu asi neurobil.
Ferrari a ich voľby pneumatík opäť raz udivovali všetkých, ale nie sú tak ďaleko od Mercedesu, takže žiadna tragédia.
Škoda Astonu, v tréningoch vyzerali nádejne. Lance zatiaľ veľmi zlý výkon, snáď si už chyby vyčerpal, prvú polku sezóny mal pomerne dobrú.
Otázka: Tsunoda už má všetky vylepšenia alebo mu ešte niečo chýba?
Alonso:
"We aim to be in Q3 every weekend and so we’re pleased we’ve achieved that today, but we seemed to be lacking some pace compared to yesterday. There were some tricky wind conditions out there and it was easy to be caught out.
"It’s difficult to overtake here, so we’ll see what we can do from P10 and hopefully fight for some points."
Byl to ten vítr, co říkal naposledy Jeremy.
Spine, řekni mi co je to za dobu, že důchodkyně chodí na web o F1 prezentovat svůj footfetish, jsem myslel, že už tu dno prorzaili jiní s vymyšlenýma exekucema, výmluvama ohledně národností, ale tohle je strašnej bizár
No…dneska sem viděl video Maláčové ze Stačilo ta trumfla i Hranolku Schillerovou, takže dno můžeš prorážet kdykoliv hádám.