LIVE: Kvalifikácia na VC Holandska 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

On by musel štartovať o 2 sekundy skôr ako ostatní aby si udržal pozíciu na štarte

3 Likes

Pro Landa špatná zpráva, že druhej nebude Piastri, aby mu kryl záda, Max to tam do T1 pošle určitě

Zak aký herec zrazu.

ja mu verim, ze uz sa to naucil

Ja už mu práveže neverím, to musí celý rok trénovať aby to reálne vedel :joy:

Já myslím že Aston slušně :+1: Však jsme zajeli jak Ferrari.

Norris najíždí na mistrovský level :muscle: Osobně myslím že start 1-3 je pro McLaren lepší než 1-2.

Mercedes, čekal jsem o dost více.

Williams se slušně posunul.

… přijel jsem z dovči a máme toho nad hlavu :wink:

1 Like

Kde ste byli? Jugoška?

Neviem ci to je zrovna benchmark ale poskladali to v astone dobre

Nyní jen po Čechách.

Jugoška je základ, ale co si budem… Doma je doma.

Porážka každého z TOP4 týmů je velmi cenná, i když jen v kvaldě. Máme best of the rest, a Stroll vypadal dost dobře, možná i navíc. Ten první sektor měl většinou úžasný.

Jugošku jedině v září, na mě je tam v sezoně strašný vedro.

Vítej z dovolené :slight_smile: no Mercedes dnes zklamal, hlavně na trati, co jim měla sedět, Williams tu jezdí slušně viz loňský výsledek, Lando jezdí hodně dobře.
Jinak u AM nejsem spokojenej, ztráta v cíli 0,9s na takové trati je strašná a z toho ztratili 0,4s jen v S1 což je neuvěřitelnej ranec

Žádná Jugoška není, naštěstí už

Jugoška se dá i v říjnu.

1 Like

Souhlas, že ten odskok je ranec :roll_eyes: Ale dle predikcí to vypadalo vůči ostatním ještě hůře takže tohle beru. 7 a 9 místo na startu určitě přeplňuje očekávání.

1 Like

Hrdina Max porazil jedno dominantní auto, je to hrdina lidu :grin:

I když pro zítřek by byl lepší scénář 1-2 McLaren bojující spolu a Max je předjíždějící :grin:

Bejvá čín dál větší vedro. Dřív bejvávalo akorát, mě přišlo, nevím možná věk taky… Ale kozlíky11° na pláži přenosná lednička už neuchladí :thinking:

1 Like

Jinak Stroll zase v Q3 pomalejší, než v Q2 (o necelý 2 desetiny), jinak Alo v Q3 nejrychlejší čas AM za celej víkend, takže tam asi víc ani nebylo

1 Like

Vyhra piastri podla mna