LIVE: Kvalifikácia na VC Holandska 2023 | Magazín F1 - F1online.sk

víš, že Charles už vyčerpal povolený převodovky na letošek, že jo?

Charles je dneska celkově jako kdyby mimo koncept…

Ferrari si tento víkend za rámeček nedá.

3 Likes

ano viem aj co nasleduje :smiley: ja tieto veci neprezivam

To mame Leclerca lutovat, ze sedi vo Ferrari? Co ma hovorit niekto ako Alonso?

2 Likes

Jn, jsem spokojenej, když budeš takhle kritickej ke všem i k Maxovi, žejo @Bretnix

Urobil čistú chybu ale to auto mu nepomáha… ■■■■■ koľko robil max chýb to si nikto nepamätá.

na Maxovi chyby se tu zapomíná, @Max_is_faster_than_you @Unleash_the_lion @Bretnix ti to tu můžou názorně ukázat :slight_smile:

Copak tu někdo Charlese démonizuje?

Dneska se ale každopádně trápí.

A co mam byt kriticky na Maxa, ked vsetko vyhrava? Ved ked skonci v stene, rad skritizujem aj jeho, len naposledy mal relevantnu buracku/chybu este niekedy pred rokom…

Ake Maxove chyby? Asi sa na ne zabuda, lebo tento rok ziadne relevantne chyby nerobi. Zatial.

2 Likes

charles je idealna postavicka na kopnutie si, staci aby tu bol len jeden fanda ferrari :smiley:

Kedy Max naposledy robil takéto chyby, že každý druhý víkend rozbil monopost (alebo aspoň ho oprel)?

2 Likes

Ale zas taka katastrofa to nie je. Leclerc je este vzdy vo Ferrari a v porovnatelnej situacii ako skoro vsetci jeho rovesnici- Russell, Norris, Piastri, kto z nich ma teraz lepsie auto?

Leclerc teraz nie je sedemnasobny majster sveta, aby stracal hlavu len preto, ze zrovna nema vitazne auto.

Mozno Ferrari za dva roky bude v boji o titul, teraz ma Leclerc prilezitost, bez vacsieho tlaku jazdecky rast, co je tiez velka prilezitost.

7 Likes

Alonso ma 2 tituly a karieru do veľkej miery za sebou….Charles nie

ja hovorím, keď mal zlé auto. Tak si pamätáme čo robil…

Mimochodom Helmut zas točí gombíkom, keď Pérez je celý deň o sekundu na kolo pomalší od Maxa?

4 Likes

v Q1 boli zabeery jak stoji za pocitacom, nevidel si? :smiley:

4 Likes

A to teraz akoze nemozem kritizovat Leclerca alebo Sargeanta bez toho, aby som zaroven kritizoval Verstappena za chyby, ktore robil pred piatimi rokmi? Takto nejako to myslis?

1 Like

No je a to ma sere. Proste doňho si každý kopne ale naposledy kedy mal auto, tak nerobil žiadne chyby.

Nie môžeš ale proste on nemal reálne dlhodobo dobré auto-.