víš, že Charles už vyčerpal povolený převodovky na letošek, že jo?
Charles je dneska celkově jako kdyby mimo koncept…
Ferrari si tento víkend za rámeček nedá.
ano viem aj co nasleduje ja tieto veci neprezivam
To mame Leclerca lutovat, ze sedi vo Ferrari? Co ma hovorit niekto ako Alonso?
Urobil čistú chybu ale to auto mu nepomáha… ■■■■■ koľko robil max chýb to si nikto nepamätá.
na Maxovi chyby se tu zapomíná, @Max_is_faster_than_you @Unleash_the_lion @Bretnix ti to tu můžou názorně ukázat
Copak tu někdo Charlese démonizuje?
Dneska se ale každopádně trápí.
A co mam byt kriticky na Maxa, ked vsetko vyhrava? Ved ked skonci v stene, rad skritizujem aj jeho, len naposledy mal relevantnu buracku/chybu este niekedy pred rokom…
Ake Maxove chyby? Asi sa na ne zabuda, lebo tento rok ziadne relevantne chyby nerobi. Zatial.
charles je idealna postavicka na kopnutie si, staci aby tu bol len jeden fanda ferrari
Kedy Max naposledy robil takéto chyby, že každý druhý víkend rozbil monopost (alebo aspoň ho oprel)?
Ale zas taka katastrofa to nie je. Leclerc je este vzdy vo Ferrari a v porovnatelnej situacii ako skoro vsetci jeho rovesnici- Russell, Norris, Piastri, kto z nich ma teraz lepsie auto?
Leclerc teraz nie je sedemnasobny majster sveta, aby stracal hlavu len preto, ze zrovna nema vitazne auto.
Mozno Ferrari za dva roky bude v boji o titul, teraz ma Leclerc prilezitost, bez vacsieho tlaku jazdecky rast, co je tiez velka prilezitost.
Alonso ma 2 tituly a karieru do veľkej miery za sebou….Charles nie
ja hovorím, keď mal zlé auto. Tak si pamätáme čo robil…
Mimochodom Helmut zas točí gombíkom, keď Pérez je celý deň o sekundu na kolo pomalší od Maxa?
v Q1 boli zabeery jak stoji za pocitacom, nevidel si?
A to teraz akoze nemozem kritizovat Leclerca alebo Sargeanta bez toho, aby som zaroven kritizoval Verstappena za chyby, ktore robil pred piatimi rokmi? Takto nejako to myslis?
No je a to ma sere. Proste doňho si každý kopne ale naposledy kedy mal auto, tak nerobil žiadne chyby.
Nie môžeš ale proste on nemal reálne dlhodobo dobré auto-.