LIVE: Kvalifikácia na VC Holandska 2023 | Magazín F1 - F1online.sk

moc za tím hledáš, prostě na to tlačil a udělal chybu. Dělají ji všichni, i Max

díky za přiznání 15přiznaníUnleashe

Presne tak, prave na to som myslel. Pripadne pat miest za vymeu prevodovky.

Ano, len Max ma na jednu chybu x dobrych zavodov. Sargeant cely rok jazdi mizerne a potom v tom jednom momente, kde ma sancu na lepsi vysledok, skonci v stene. Tam taka chyba zaboli podstatne viac.

4 Likes

A Max je v F1 9 let, Sergant 1 necelej rok. Dobrý srovnání, nezapomeň 2016/17 a na Maxovi chyby. Prostě se potřebují učit, tady se do Serganta střílí, jak kdyby to jiní piloti nedělali

1 Like

Tak si ho porovnaj s takym Piastrim, ktory je v F1 tiez prvy rok.

Ten si dal uz na zaciatku sezony v prvom rade za ciel, ucit sa a nerobit chyby. Rychlost a vysledky pridu postupne.

A bol to dobry pristup. Na zaciatku jazdil solidne, dobre vysledky boli sice skor sposobene okolnostami, ale konzistentnymi vykonmi si postupne budoval sebavedomie a ked doslo na lamanie chleba, dokazal sa zlepsit a dotiahnut na Norrisa.

Ked Sargeant cely rok jazdi slabo a potom pride vikend, kde ma sancu ziskat vysledok (ktory si ani nevyzaduje nejaky extra dobry vykon, pretoze do Q3 postupil napriek velkej strate na Albona), no on to napali do steny, to je jedna z tych chyb, ktore sa podla mojho nazoru stat nemozu.

3 Likes

Ano, mas pravdu. Sargeant je v podstate na tom rovnako dobre, ako Verstappen. Kludne si moze dovolit burat…uznavam.

3 Likes

Ufff, tak snad Sainz pre tu stovku neskonci v konkurze.

1 Like

A to píšu kde? já tu nezančal porovnávat jezdce, co je v F1 9 let vs nováčka :clown_face: :clown_face: :clown_face:

A já píšu, že je Sergant lepší? mimochodem i Oscar furt dělá chyby viz včera

Logan zase nie je Piastri

A nikdy ani nebude to čo on a ani na to tam nie je

1 Like

proč se fans Maxe trefuji do jezdce co dělá chyby, když Max boural časteji ve svých začátcích? :smiley:

Ale ano, presne s tym si zacal. Ja som iba skritizoval Sargeanta a ty si tu vytiahol argument, ze chyby robia vsetci a aj Verstappen, cim si zacal Sargeanta s nim porovnavat. Mas problem s pochopenim vlastneho pisaneho textu?

4 Likes

Jn, jakože Russell není Hamilton a nikdy lepší nebude

1 Like

Nn, ty máš problém s kritickým myšlením :smiley:

Co to ma s kritickym myslenim?

1 Like

parada, koncime

Here we go again ….

a kde je tvoje kritika na Charlese?