Alonso září!
Na to, ako silne vyzeral McLaren, to mal aj Norris celkom nahnute, Piastri aj napriek vcerajsej nehode posobi zatial lepsie podla mna. Ale rozhoduje sa az v Q3.
Pre všetkých čo sa tvária ako ja zrazu “hejtujem” Mercedes len keď ide o GR.
Toto posrali u Lewisa. Ten timing bol nahovno.
Pomalsi od Georga bol celú Q tento raz, ale z Q3 ho dostali oni zlým rozhodnutím a zlým načasovaním.
Mercedes robí priveľa takýchto hlúpych chyb podľa mňa v Q tento rok. Objektívna kritika je na mieste. Timing v Q je hrôza akonáhle príde tesnejšia trať. Nedele majú aj dobre ale samy sa podkopú
Norris mal 10 kolove gumy …
Komu treba dať klobúk dole je Williams.
Tak si hamilton zitra tesne zazavodi, kdyz po tom tak touzi
Lando vraj nebol v boxoch na nové Interky - aspoň tak tvrdili na Sky a vyzeralo to tak čo som si všimol.
Takže práveže dobrý výkon ak je to pravda, ale zase aj dosť veľký risk vzhľadom na okolnosti.
V Zandvoorte ? Neviem tam to s predbiehaním nie je take Easy
Červené hneď alebo až na konci Q3?
Ok beriem spat, to som si nevsimol.
Jestli jel Williams na extra vysoký přítlak, tak se Sargent v závodě vysokodlouho neudrží. Tedy pokud bude sucho.
To byl jen vtip na ty jeho kecy, ze ho dominance nebavila a ze chce tesnejsi zavodeni Ted ma sanci.
Alpine Alpine… Co to letos je za sezónu? Ste rychlí, nejste? Je to slabšími piloty, není???
Nikdo nic neví.
já bych dal hend červné, aby Ferrari vyvěsili red flag
Ale tak to v dazdi jednoducho chodi. Nacasovanie, stastie a okolnosti maju vzdy vplyv, preto je dolezite byt konzistentne rychly kazde kolo, co Hamilton nedokazal. Najma jeho predposledny pokus bol zbytocne slaby a tam, ak sa nemylim, mal cistu trat.
JJ Sainz je horšie. preto mu obujú softy a LEC dajú ■■■■■■■■ inter
Hm, tak v Q3 to vyzera na strategicku bitku. Aj ked rozhodujuce budu asi druhe pokusy, kde vsetkych ocakavam na softoch.
Ja len poukazujem na tu srandu tu ako mne vadí keď to poseru len Russellovi
Rovnako ako na to ako som počúvala v Maďarsku ako to je Russellov problém s dristy…nebol rovnako ako teraz nebol Lewisov. Na Q3 určite Lewis tempo mal !
A nejde len o čistú trať ale aj zahriatie gum najmä na mokre
Keby začalo pršať
to je na Cervenu
čakal som tam Sainza ale i tak še dá