LIVE: Kvalifikácia na VC Holandska 2023 | Magazín F1 - F1online.sk

Fred:
ANJ

“1.1s is too much, but it’s not the real picture. today’s q was complicated, we think we had more in the bag with charles but he crashed on what was so far his best attempt. when you’re in a very good lap you’re pushing, and that’s part of the game, the conditions were tricky but he had to push… maybe too much, but it happens. it’s why the lap looked good, after all. as for the other teams, the gaps depend on so many things - setup, q management, it changes every weekend as we’re all very close. we could be 2nd or 15th depending on how we work during the weekend. we saw lewis out, because they didn’t get everything right with him.”

“when charles crashed, we were planning to switch to another set and maybe it was too early to go for another push but in those conditions everyone could have caused a yellow flag, so charles had to push. it wasn’t a mistake imo, he did what he had to do.”

CZ:
“1,1s je moc, ale není to skutečný obrázek. Dnešní q bylo komplikované, myslíme si, že jsme toho měli s Charlesem v pytli víc, ale havaroval při svém zatím nejlepším pokusu. když jste ve velmi dobrém kole.” tlačíš, a to je součást hry, podmínky byly složité, ale musel tlačit… možná až moc, ale to se stává. koneckonců proto to kolo vypadalo dobře. co se týče ostatních týmů, mezery závisí na tolika věcech - nastavení, q management, mění se to každý víkend, protože jsme si všichni velmi blízcí. mohli bychom být 2. nebo 15. v závislosti na tom, jak pracujeme během víkendu. viděli jsme lewise, protože nedostali všechno přímo s ním."

“Když charles havaroval, plánovali jsme přejít na jinou soupravu a možná bylo příliš brzy na další tlačení, ale za těchto podmínek mohl každý způsobit žlutou vlajku, takže charles musel tlačit. Nebyla to chyba.” udělal, co musel."

1 Like

A ne? @Bretnix a @Max_is_faster_than_you tu o mě píšou sra čky a ještě si myslí, jak mají pravdu
Stále čekám na tu odpovď

1 Like

No, tak je treba si to poradne zamotat aby se to hure chapalo, nebo jak…

To auto sa správa náhodne. Sainz to prešiel na chlp isto. A jemu to understeer nevyvolalo. Neviem či hráš Asseto ale skús si dať understeer setup a uvidíš čo to robí

No tak sa teda pytam, uz si spracoval fakt, ze Vettel Alonsovi uchmatol dva tituly?
Maly tip: ak tu teraz napises nekonecny sloh o tom, ako si Alonso tie tituly zasluzil, tak je to dokaz, ze si to este nespracoval.

Ne, já se bavím o té kritice k Maxovi. Však na příkladu Miami v Q si řekl, že mu to pokazil Charles. Ale fakt byl ten, že v prvním pokusu to Max pokazil a na druhý byl red flag, prostě to byla chyba. Stejně, jako Alova v Q v Barceloně. Jenže ty místo té chyby napíšeš, jak mu to někdo pokazil. Na to uporozňuju

Alonsa nemám za boha, ale nechápu tu profilaci. Alonso nikd nebyl v pozici Maxe a Max zase v pozici Alonsa, takže tak

@Hedgehog
image
Charles to potvrdil taktiež.

A co mám zpracovávat, Vettel získal ty dva tituly. Jediný, kdo se k tomu vrací jsou fans RB a Vettela, kteří se tím ohání, když se chválí Alonso, ne naopak :clown_face:

1 Like

F14T aka Fiat vibes no

Ano, Max tam tu chybu urobil, len nemam potrebu kvoli tomu pisat, ze podave zle vykony, lebo ju milionkrat “vynahradil” svojimi dobrymi vysledkami. Keby mal Sargeant za sebou take vysledky ako Max (alebo aspon ako Albon, nech porovnavame porovnatelne), tak by som ho tu urcite nezvozil.

1 Like

Pockam si na oficialne vyjadrenie Ferrari, ja z takehoto videa vela nevycitam.

1 Like

Ok, tak se nemusíš vracet k 2010 a 2012, protože jsem řekl, že i Max dělá chyby a to letos k tomu žádný důvody nemá :slight_smile:

Fred dal vyššie som to poslal aj v cz

Ano, ale k pricinam Leclercovej nehody tam vela nehovori.

1 Like

A já jsem psal o závodě v Miami? ne psal jsem o Q, kde Max udělal chybu. A pro tebe zvlášť:
Sergant je v F1 nováček
Max je v F1 9 let
Max ve svých prvních sezonách boural až do 2018 velmi často
Dostával Max od vás takovou sodu?
Nedostával
Proč dostává jiný pilot takovou sodu, jako nejste schopný dát svému oblíbenci?

To je celý, použil jsem Maxe, jako příklad, nic víc. A vy RB sektaři se z toho můžete zbláznit :slight_smile:

1 Like

Nevím. Na the-Race si Josh Suttill myslí, že to byla Leclercova chyba. Ale označuje to za takovou “chybu bez zjevné příčiny” (alespoň takto bych to parafrázoval).

Zas neprehanaj.151515

mozno je to tym, ze ludia maju prirodzene nejaku vacsiu tendenciu fandit majstrovskemu materialu a talentu, a to sargeant neni ani nebude

1 Like

Ale já neříkám, že to od Serganta nebyla chyba, ale co se to rozjelo je naprosto k smíchu

No to, je ta selektivní paměť