calm yo tits, zajtra bude porucha, newey rozpad atd
Na optimisti Ferrari ja som to písal po prvom aj treťom tréningu, že veľmi sa tie výsledky brať za relevantné nedajú Maxa neznášam, ale kurz na neho 3,50 by bol hriech neskúsiť
Max to dal na pana, ale je to na cele tesne, uvidime pretekove tempo.
Prave to kvalifikacne tempo je Ferrari urcite sklamanie… Chceli PP a nakoniec oba McLareny (Oscar parada) pred nimi?
Kazdopadne zajtra to moze byt velmi pekny zavod
rychlo sa to vypredalo, bolo to znamenie od panbozka
investicny boh
O rok uz s lojzom a adrianom, to bude snad lepsia podivana
Cool kvali, McLaren se asi fakt dotáhl, kdo by to byl řekl. Začínají rozhodovat jezdci
Ferrarri je Ferrari
Zas nepreháňajme to len výsledky tréningov nezodpovedali realite
Omg, kdo věří tomu, že měl Verstappen během víkendu problémy? To jste malí?
Rozpada sa akurat tak Alonso posledne vikendy, ked uz auto nie je take stabilne.
Viem, body sa rozdavaju zajtra, dnes je to len statistika, ale opat raz Max roztrhal vsetky ocakvania. Upgrady Ferrari a McLarenu urcite zabrali, pozrime sa kde je Perez, ale Max je skratka ten rozdiel v takychto chvilach.
to jen místní alobalové čepičky tomu věří
Pokud se nemýlím, pak Max dneska dorovnal historický rekord Ayrtona Senny v podobě osmi pole positions za sebou (počítáno i intersezónně).
Proste S1 ■■■■■■■■ no čo už. Aspoň Piastri pen a štart z Clean side. Napokon Max v 2021 vyhral z P3
akoze fejkoval kvoli show, ze im to nejde? ale jdi ty
Co na to říct. I mistr se někdy utne. Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu že…
Nestahujme kalhoty i když je brod daleko.
Ono i hoď kamenem, kdož je bez viny že…
však, jak mohli mít issue, když v týmu vládne harmonie, všichni jsou happy a nikdo neodchází?
na toto ti serem hned v zarodku
Zatím platí, že Max je s tímhle autem doslova srostlý a chyb dělá minimum. Když je šance, využije ji. McLareny pěkně, u Ferrari se připojím k ostatním, že jsem čekala víc. Júki mi dělá radost, Mercedesy zatím pokračují v matných výkonech, i když zase taková tragédie to není. Prostě průměr.
to jsem rád, že svoje konspirace nebudeš rozšiřovat
Ověřeno. Max dnes dorovnal dva historické rekordy, v obou případech Ayrtona Senny. Za prvé) sedm pole positions v řadě od začátku sezóny, za druhé osm pole positions v řadě vůbec.
Gratulace, tohle je něco. Dneska to rozhodně nebyla řádná formalita.
Nejspíš si to zaslouží i vlastní článek.