komečmě začli používat to aktivní zavěšení
Lawson nic moc, ale to nevadi, podstatne je, ze v tejto tazkej chvili dostane plnu a ludsku podporu zo strany doktora Marka. To mu doda sebavedomie do dalsich pretekov.
Neviem ci je to ironia, ak ano tak podarena. Ak nie, tak myslim, ze Marko uz uvazuje, ako a kedy ho odtial vyrazit.
Něco mi říká, že to nemyslíš úplně vážně , ale ono by to bylo správné. Když už se to takhle vyvinulo, měli by mu nechat čas na adaptaci. Přece jenom snad nějaký důvod ho vzít měli
.
půl vteřiny náskok? Měl jsem ještě spát
Ferrari išlo na zjazdených pneu
lawson je cista tragedia, ako skoncit s top3 autom absolutne posledny tak to nedokaze len tak hocikto
a ak nevymenia lawsona za tsunodu tak sa na cistu tragediu premeni cely image redbullu
Ty jsi alespoň spal přes sprint.
Myslim, ze najväcsiu sluzbu by Lawsonovi urobili, ak by ho hned teraz vymenili s Yukim a dali do Visy Cashapp Racing Bulls. S tym, ako tie monoposty funguju, tak by to pre Liama bolo asi jedine vykupenie z tohto trapenia a hanby.
Obavam sa ale, ze ho nechaju varit sa v tom a nasledne ho vyrazia na dobro. Do VCARBu daju potom niekoho noveho.
V tomto případě už opravdu nevěřím že Lawson je na vině. Něco je v té druhé sedačce vyloženě zle.
McLaren je uz tam kde patrí😉
No jo, ale když se stane to samé s Júkim tak co? Tohle nemůže být řešení, Lawson je mladý, ať mu dají podle možností aspoň nějaký čas s podporou.
Dajte Tsunodu do Red bull
No pokial to Yukimu nepojde lepsie ani po 4 rokoch prípravy, tak mozu zrusit druhy monopost uplne a nech jazdi len Max
Aston za očekáváním, řekl bych. I když Alonso desetina od postupu, ale čekal jsem víc. Jinak Sainz docela zaostává za Albonem, opět.
Inak Pirelli gratulácia, skoro všetkým odišli v druhom pokuse Q2 pneu v tretom sektore
Alonso před Strolem
Ferrari vytriezvenie
RB2 pouze desetinu za RB1? What?
Ani nevím, jestli se to smí, mohli by výrazně ušetřit .