LIVE: Kvalifikácia na VC Číny | Magazín F1 - F1online.sk

komečmě začli používat to aktivní zavěšení

1 Like

Lawson nic moc, ale to nevadi, podstatne je, ze v tejto tazkej chvili dostane plnu a ludsku podporu zo strany doktora Marka. To mu doda sebavedomie do dalsich pretekov.

4 Likes

Neviem ci je to ironia, ak ano tak podarena. Ak nie, tak myslim, ze Marko uz uvazuje, ako a kedy ho odtial vyrazit.

Něco mi říká, že to nemyslíš úplně vážně :smile: , ale ono by to bylo správné. Když už se to takhle vyvinulo, měli by mu nechat čas na adaptaci. Přece jenom snad nějaký důvod ho vzít měli :woman_shrugging:.

půl vteřiny náskok? Měl jsem ještě spát :grin:

Ferrari išlo na zjazdených pneu

lawson je cista tragedia, ako skoncit s top3 autom absolutne posledny tak to nedokaze len tak hocikto :slight_smile:

a ak nevymenia lawsona za tsunodu tak sa na cistu tragediu premeni cely image redbullu

Ty jsi alespoň spal přes sprint.

2 Likes

Myslim, ze najväcsiu sluzbu by Lawsonovi urobili, ak by ho hned teraz vymenili s Yukim a dali do Visy Cashapp Racing Bulls. S tym, ako tie monoposty funguju, tak by to pre Liama bolo asi jedine vykupenie z tohto trapenia a hanby.

Obavam sa ale, ze ho nechaju varit sa v tom a nasledne ho vyrazia na dobro. Do VCARBu daju potom niekoho noveho.

V tomto případě už opravdu nevěřím že Lawson je na vině. Něco je v té druhé sedačce vyloženě zle.

McLaren je uz tam kde patrí😉

No jo, ale když se stane to samé s Júkim tak co? Tohle nemůže být řešení, Lawson je mladý, ať mu dají podle možností aspoň nějaký čas s podporou.

Dajte Tsunodu do Red bull

No pokial to Yukimu nepojde lepsie ani po 4 rokoch prípravy, tak mozu zrusit druhy monopost uplne a nech jazdi len Max :smile:

Aston za očekáváním, řekl bych. I když Alonso desetina od postupu, ale čekal jsem víc. Jinak Sainz docela zaostává za Albonem, opět.

1 Like

Inak Pirelli gratulácia, skoro všetkým odišli v druhom pokuse Q2 pneu v tretom sektore

Alonso před Strolem :clap::+1:

Ferrari vytriezvenie

RB2 pouze desetinu za RB1? What?

Ani nevím, jestli se to smí, mohli by výrazně ušetřit :smile: .