tá penalizácia je tak či tak už nie ? akurát ten motor vedia neskôr použiť už bez trestu
Puff nemá dneska cukr, tak je trochu zmatenej
Jedu na soutěž kulturistiky.
Pozerám predpoveď a zajtra hlásia sucho, takže si myslím ze zajtra bude Mclaren lietať
Dobře děláš, zase se zvyšuje intenzita deště
Ale on nikde nedostal nový motor. Penclu by mal automaticky ako Yuki aj po FP.
Není tu žiadny záznam. Takže nemá penclu. A ten motor nikdy nebežal na trati inak by ju mal. x.com
EDIT: Tak podľa F1TV ju má. Ja som fakt confused. Však ale není o tom dokument, ktorý vždy je…
Inak na Epic games je F1 24 Champions edition v zlave z 90 na 54€ a na Xbox je base game zo 70 na 48.
■■■■■ ta hra je vonku 2 mesiace a už je v zľave, asi predaje nedopadli podľa očakávaní
Ta hra je hroznej odpad
Preto si ju idem dnes kúpiť, ľudia sú uplakané močky. Nechce sa mi veriť, že by ľudia čo ledva zvládnu šoférovať osobne auto vedeli ohodnotiť závodnú hru
to tak je vzdy, kedze kazdy rok vyjde nova … iba blbec to kupuje hned ked to vyjde ja som ostal pri 22ke a pohoda
24ku spravili viac casual ale kazdy sa stazoval, ze auto je prilepene na trati, a po update to klasicky zmrvili este viac
Ja mám este 2020 ale teraz som kupil G923 tak si hovorím že kupim 24 a overim si tie negatívne recenzie
to si radsej zahraj 23ku
Piastri tak 5x v kačírku…
Peréz na PP, takže má Ricciardo smůlu.
Ať Alonso zkusí softy, ve hře je jinak stejně jen jedno místo
F1 hry sú arkádová ■■■■■■.
Zlaté AC, ACC, Iracing, PR2 alebo AM2
RB všem v S2 nakládá 0,7s…
To bolí.
lenže tú hru nehodnotia obyčajný ľudia ale aj profesionálny sim racery a normálny jazdci občas. Či prečo myslíš, že na F1 hrách sa reálne žiadny sim race nejazdí?
downforce ako ■■■■■ majú
RB double, takhle to má vypadat
Hrám aj Assetto Corsa, ale niekedy mám tie arkádové ■■■■■■ radšej ako simulácie. Keď chcem simuláciu tak to si môžem ist so svojim autom rovno zajazdiť na Slovakia Ring