33% Max do Mercedesu? Slušný
Takže Kimi a Max do Mercedesu, Sainz do Williamsu
@HellHogr
Když si vzpomenu na včerejší kvaldu, tak Gasly v Q1 hned v začátku vyskočil až nahoru a udržel si druhé místo. Na Alpine nezvykle vysoko, takže rychlost měl dobrou.
Z Q2 už ale nepostoupil a když jsem se díval na dosažené rychlosti, tak Ocon byl na rovinkách mnohem rychlejší, takže s menším přítlakem… Přitom bývá běžné, že vůz s velkým přítlakem zajede dobrou kvaldu, ale v suchém závodě gumy rychle upeče.
Kdyby se jednalo pouze o Renault, tak bych si řekl, že tam zase neví co dělají, ale Emil se prý rozhodl stejně, tak jen nahlas přemýšlím proč.
Velký přítlak vůz na rovince brzdí, ale pomáhá v zatáčkách. A SPA je hodně rychlá trať.
Je to víceméně vyrovnané na rychlost… kilák sem, kilák tam…
Včera jsem se dozvěděl, že 26km není rozdíl. Tak tě o 3-4km vyšší rychlost snad nemůže rozhodit.
No já vím, Aston se s větším přítlakem rozhodl taky a ti jsou teď na rovince jedni z nejpomalejších. Čekám nemalé problémy.
Nejpomalejší na rovince je Mercedes s McL
2km/h nebo 3km/h mezi kolegama?
@Situs
Vyšší přítlak bych chápal, kdyby teploty měly klesnout hodně hluboko kvůli zahřátí gumy, ale dnes když neprší, tak by mělo být tepleji než včera.
26km není rozdíl a ty budeš řešit 3km? …
Piastri! Do toho! Piastri! Do toho!
Tepleji než včera, ale pořád na poměry F1 velmi chladno.
Jak ty McLareny dostávají v S2 0,7s… To je bolest.
Nejvíce tepla odvádí voda a dnes je sucho.
Pěkný
Trať prý má 40° a to není málo.
Hezky. Když to vyjde, tak se máme těšit na velkolepou večeři?
O to líp. RB přehřeje pneu a Situs vyhraje tiket.