LIVE: Kvalifikácia na VC Azerbajdžanu | Magazín F1 - F1online.sk

Nevím, i když Stroll v Q1 prvním výjezdem ho měl určitě, myslím od McLarenu.

2 Likes

Evidentne aston najlepsie tahal len jazdci nedokazali dobre s nim pracovat v zakrutach, zato sainz vycaroval z ■■■■■ 2 miesto :+1:

3 Likes

Ano, přesně tak funguje F1. Když máš nejvyšší top speed, tak máš nejrychlejší monopost celkově :clap:

2 Likes

A co red flag infringemet?

To je materiál tady. :grinning:

2 Likes

Jsem zvedavej jak se k tomu zitra Sainz postavi, mel by chtit P5 a zbytecne se nevyradit, nema auto na podium.

@Situs @HellHogr

Fernando:

"It went a little better than we expected today in Qualifying and I think to be on the edge of Q3 is a good result for us. There were a lot of red and yellow flags, so we weren’t able to get too many laps on the board.

"We opted to run mostly with the Medium tyres and I think it worked quite well, but it’s tricky to say which compound is better.

“The windy conditions made it difficult out there and it made every lap very inconsistent. It’s meant to be windy tomorrow as well, so we’ll see what happens.”

Zase ten vítr…

2 Likes

Na co mít top inženýry, tady ti to borci vysvětlí a nastavili by to líp :rofl:

4 Likes

Mě to nestálo za koment, základy jak pro školku vysvětlovat nemíním :smile:

2 Likes

TR uz neexistuje, to mozes zacat pouzivat vyraz Minardi…

Pobavil jsem se. :grin: Ale chlapcum asi jejich medicina chutnat nebude. Nicmene za me od tebe povedene. :+1:

3 Likes

Vím že neexistuje, ale má teď tak hrozné jména, že raději používám bývalý název, nebo Rubidium.

Koukám že ze 4 posledních kvalifikací v Alpine porazil Colapinto Gaslyho 3x. Možná se fakt zvedá :thinking:

1 Like

Pro @PUFF

2 Likes

Kvalifikaci jsem klasicky neviděl… a zrovna to byla zábava :smiley:
Něco bych napsal o McLarenu, ale nebudu za hatera :slightly_smiling_face:

2 Likes

Oconovi po kvaldě neprošlo zadní křídlo kontrolou flexibility, takže diskvalifikace.

1 Like

Ak to vyhra Piastri tak nie. Pokladam ho za telent dekady, ako Verstappen ten predchadzajucej. Treba si uvedomit, ze Max tiez zo zaciatku dost bural, toto je Piastriho tretia sezona. Teraz ked ma Norris silneho kolegu a nie Ricciarda tak vidno ze on si titul nezasluzi.

Jinak zdá se, že ta nová podlaha RB asi fakt funguje, za to si zaslouží tým uznání ve vývoji.

2 Likes

Russell zjednava novu zmluvu tak mu to Wolff potreboval trocha osolit.

Jako že to byla cílená sabotáž Mercedesu? :open_mouth:

1 Like