LIVE: Kvalifikácia na VC Austrálie 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

On aj nikdy neštartoval 17

A u Maxa si len jedny tieto pamätám

Asi to mokro maj za hodně tutové.

1 Like

Ved ty pises totalne odveci. :smiley:

1. Co vlastne rozporujes z toho co pisem alebo o co ti vlastne ide, co chces dokazat tymi blabolami co tu splietas?

Whaaat? Tak ty si pekne mimo alebo mas problem s pamatou alebo zamerne klames, ze si nepamatas. Len z hlavy mi napadne Brazilia 2x top vykony, ktore patria k tym naj co sme v historii mokrych pretekov videli, dalej mokre Monako, Rusko 21 a vsade na vode zahviezdil a vynikol nad celou konkurenciou. Co voda, to Max spravil vyborny vysledok. Nehovorim, ze on nemoze spravit chybu (aj Hamilton je dobry na vode, ale obcas chyboval), ale v porovnani s ostatnymi je ta sanca ovela mensia.

1 Like

Vsak vykon na vode ako taky v Brazilii nebol zly. Nevydaril sa start, potom prisla smola s cervenou vlajkou a nasledne sa Norris vzhladom na mimoirande mrzuty vyvoj pretekov psychicky trochu rozsypal a spravil nejake chyby, co to ma s tym, ze by nebol dobry na vode?

1 Like

Mělo by být. Minimálně jeden stint na Inters určitě.
Ale bůh ví, takhle u moře se to špatně odhaduje, hlavně, když má být vítr.
Párkrát foukne jinak a může to být všechno jinak. :smiley:
Klidně i na čluny. :smiley:

Ono jestli se tam objeví suché okno (osychající trať), asi nebude od věci mít nové softy :thinking: I když u Pirelli nikdy nevíš :smile:

1 Like

Kimi si radši nechal troje… on ví, že se body dávají až v neděli. :sunglasses:

Podle radaru to zatím vypadá jen na lehký lízanec.
Uvidíme za 12 hodin. :smiley:

2 Likes

No, takový začátek si nepředstavoval :slightly_frowning_face:

V kolik se jede jejich času?

Jede se v 5 ráno a je tam o 10h víc.
Takže 15.00 :smiley:

Accuweather mi ukazuje že tam bude pršet na start závodu dost. A slušná kosa teda, oproti kvaldě.

Ferda říká, že jsou Ventusky nejlepší, takže musíme koukat na Ventusky.

1 Like

F2 to asi odnese.

1 Like

Vidim to tak ze na zem nespadne ani kapka.

1 Like

V prvej časti tejto vety si odpovedal na to, na čo sa pýtaš na záver. :slight_smile:

Nehovorím, že je vyslovene zlý, ale nie je na vode tak dobrý ako Russell a už vôbec nie ako Verstappen. A na vode nebude mať o toľko lepšie auto ako na suchu.

Verstappen mal aký mrzutý vývoj víkendu, keď nie svojou vinou štartoval z P17 a išlo o ubránenie titulu. A rozsypal sa?

2 Likes

obrazek

2 Likes

1 Like

Každý výjezd ze zatáčky jak den a noc.
Lec to zachraňoval tím, že to tam pouštěl na brzdy…

1 Like

Kazdy tu uz pise ze ocakaval presne take poradie, ako skoncila Q.
Ale to ze zajtra ma prsat a timy sa pripravju skor na zavod, ako na Q za sucha asi podstatne pre nikoho neni :smiley: Zase klasika, vidim tabulku a ten je dominantny. Uvidi sa v zavode po 20kolach komu ako gumy vydrzia… Ferrari islo jasne na zavod, nie na Q.