Tsunoda zatiaľ ukazuje, že by bol oveľa lepšia voľba, než Lawson.
Bortoleta na Sauberi zdolat mohol…
Lawsona tazko posudit, lebo neodjazdil ani jedno ako tak ciste kolo.
Já si tohle netroufnu tvrdit, když nevím, jak moc velky to poškozený je a kolik ubralo na vykonnosti
Ja si úprimne myslím, že toto nie je úplne robota Kimiho
Toto podľa mňa. Toto presral team.
1.jednak pošleš nováčika na stredné gumy na začiatku ? Načo ?
- Necháš ho ísť na mäkkú takto neskoro…
Áno on tam chybu robil v Tom 1 kole…ale s prepáčením experimenty s pilotom čo tam sedí 1x ?
Veď práve preto.
Inak nechapem Mercedesu, ci si az tak veria, ze tam najma s AKA isli dost dlho na mediumkach.
Za mna to aspon s nim mali hrat na istotu a nespekulovat, mozno aj to malo nejaky podiel…
Edit: @Kiks suhlasim
Těžko říct, on Lawson byl podobně jako Tsunoda ve Visa, ale on RBR je očividně dělaný na styl Maxe což je pro nováčka v týmu náročné
Ako vravel Pepa, zbytočne ho dostanú pod tlak …
Načo ? V 1Q v kariére…
Pre mňa nepochopiteľné
Mercedes odepíše softy ještě před konce kola, už včera to říkali a to bylo o 8 stupňů míň
Tak ke Kimimu - podle všeho Mercedes bude muset vyměnit plank a nastavení, nestihne to v Q, takže to bude nejspíš start z boxů
Borto zabojoval a prosel
Lawson, od zacatku tomu vesmir nepreje.
Kimi skoda.
Tak ho dali tak nízko,že ho urval…alebo mechanická chýba ? To asi ťažko bude. Posadili to príliš nízko a stačilo málo…a bol ohňostroj.
A tak sú to zbytočne experimenty keď rýchlosť mal v FP3.
Nechajte ho dôjsť 4-5-6 nech sa ale kvalifikuje relatívne vysoko. Auto na to majú.
A nie nechať ho vypadnúť v Q1 čo je aj mentálna otázka.
A ešte musieť meniť diely.
Pre mňa je toto nepochopiteľné, čo momentálne TÍM vyviedol.
Kimi by tam podľa mňa bol, stačilo mu dať save lap na začiatku a pokoj. A nie žlté gumy
těžko říct, zatím jsem jen zaznamenal jen potvrzené selhání
Podľa všetkého on už na mäkkej gume už jazdil len s poruchou.
Zase ho vracajú späť na začiatok aj do sa týka sebadôvery aj čo sa týka komfortu v aute.
Vidia že sú rýchly dosť a zbytočne ho posadia tak nízko a na žltú.
Georga úplne ok to chápem, to je rozumné rozhodnutie to skúsiť tomu by som rozumela.
Ale Kimi ? Daj mu červenú gumu, nechaj ho zájsť to kolo, nech má pokoj. Skúšaj v Q3 niečo iné prosím, ale na začiatku celej Q?
Zda sa mi to, alebo Lewis trochu ozil a zapol?
Ak bude mat takuto/podobnu stratu na Charlesa aj v Q3, tak pekne.
Prva desiatka zatial ani nie v siedmich desatinach.
Takže v čase tej chyby už bol s poruchou
Za toto teda podľa mňa on nemôže takmer vôbec.
A reálne kdekoľvek by sa Q aj ak by prešiel tak ďalej to nedá a aj tak pôjde z pitlane lebo to musia vymeniť.
A George sa výrazne zlepšil práve v tej dobe, keď Kimi už nemohol asi nič.
Zatím mi dělá radost Hadjar, jezdí moc hezky a bez velkých excesů. Jinak si nechávám pořád odstup, první kvalifikace…
Alonso skoda, miestami to vyzeralo podstatne lepsie.