LIVE: Kvalifikácia na VC Abú Zabí | Magazín F1 - F1online.sk

Jo, ale to právě mohlo plynout i z toho nastavení mysli. Nebylo to hodno multi mistra světa. Ale tak co už. Zítra bude muset doufat v technické problemy Norrise.

1 Like

Tak já bych řekl, že v létě doslova nikdo nečekal, že to dojde až do posledního závodu :smiley:

3 Likes

Jo McLaren si to zahodil z poloviny sam ten naskok, ale i tak, on prostě musí být jako stroj přesně kvuli takovému scénáři. Navíc určitě dobře věděl, že oni stále v RB vyvíjí a McLaren to utnul.
Vem si jen o kolik by na tom byl lepe, kdyby mu nerupnuly nervy a nevrazil vzteky do Russela ve Španělsku.

Nečekali to fanatici Verstappena, co házeli všechno na techniku, týmu, jen ne na Maxe

2 Likes

Teta Marta s dcerou 14 se zase prodavaji… @Bretnix @Jos_Is_Back

https://youtube.com/shorts/6UPPtj_Jb3Y?si=cRq0tII3YYmwGZmq

1 Like

1 Like

Teta Marta na scéně…

2 Likes

Tak z toho dneska neusnu.

1 Like

Mne absolutne nevadi kde je . Kde bol Schumacher ked prisiel do Mercedesu ? Ale paci sa mi ako ty a dalsi uboziaci nemozete koly nemu spavat. On zaraba krasne miliony. Vozi sa na horsom aute ako je Haas a ocakavas od 40 rocneho Hammertime ? Sa zobud. Kde bol posledne roky Alonso ? Kazdy kto pravidelne vyhrava ma dominantne auto. Vo Ferrari take nevedia postavit Leclercovi kolko ? No daj ? Jaj Leclerc je vlastne tiez nemozny a neschopny ze? Este ze to jeho fanusikovia vidia. Jedine Ham bol tento rok na prvom mieste s Ferrari. A ty si bol kolko krat ? 0 … jedna velka NULA …

Bamboleee mlada uz ji odstrkuje :thinking:

Kdybych ti napsal, kde mám celý Ferrari, tak bych dostal ban.

Nedostal, vsaď se :smile:

1 Like

2 Likes

Mclaren ma daleko lepsi zavodni tempo(zase). Pokud si piloti mclarenu udrzi chladnou hlavu, tak je to easy double. Btw : Mclaren mel nulovou degradaci, ale jeli kratky zavodni simulace, takze tezko rict…

Snímek obrazovky 2025-12-06 175453

Ved toto. Keby to vedeli, tak uz je Max mimo hry velmi davno.

A Piastri do toho tiez hadze vidle teraz ohladom tej timovej rezie a ma pravdu. Matematicku sancu na titul ma az do momentu, kym Max a Lando neprejdu cielom. A tak to predsa videl aj Zak - TR pouziju len ak uz bude Oscar mimo hry. :grin:

1 Like

Red Bull uz ma rozdane dudliky proti zitrejsimu stresu :laughing: