Jo, ale to právě mohlo plynout i z toho nastavení mysli. Nebylo to hodno multi mistra světa. Ale tak co už. Zítra bude muset doufat v technické problemy Norrise.
Tak já bych řekl, že v létě doslova nikdo nečekal, že to dojde až do posledního závodu 
Jo McLaren si to zahodil z poloviny sam ten naskok, ale i tak, on prostě musí být jako stroj přesně kvuli takovému scénáři. Navíc určitě dobře věděl, že oni stále v RB vyvíjí a McLaren to utnul.
Vem si jen o kolik by na tom byl lepe, kdyby mu nerupnuly nervy a nevrazil vzteky do Russela ve Španělsku.
Nečekali to fanatici Verstappena, co házeli všechno na techniku, týmu, jen ne na Maxe
Tak z toho dneska neusnu.
Mne absolutne nevadi kde je . Kde bol Schumacher ked prisiel do Mercedesu ? Ale paci sa mi ako ty a dalsi uboziaci nemozete koly nemu spavat. On zaraba krasne miliony. Vozi sa na horsom aute ako je Haas a ocakavas od 40 rocneho Hammertime ? Sa zobud. Kde bol posledne roky Alonso ? Kazdy kto pravidelne vyhrava ma dominantne auto. Vo Ferrari take nevedia postavit Leclercovi kolko ? No daj ? Jaj Leclerc je vlastne tiez nemozny a neschopny ze? Este ze to jeho fanusikovia vidia. Jedine Ham bol tento rok na prvom mieste s Ferrari. A ty si bol kolko krat ? 0 … jedna velka NULA …
Bamboleee mlada uz ji odstrkuje 
Kdybych ti napsal, kde mám celý Ferrari, tak bych dostal ban.
Nedostal, vsaď se 
Mclaren ma daleko lepsi zavodni tempo(zase). Pokud si piloti mclarenu udrzi chladnou hlavu, tak je to easy double. Btw : Mclaren mel nulovou degradaci, ale jeli kratky zavodni simulace, takze tezko rict…

Ved toto. Keby to vedeli, tak uz je Max mimo hry velmi davno.
A Piastri do toho tiez hadze vidle teraz ohladom tej timovej rezie a ma pravdu. Matematicku sancu na titul ma az do momentu, kym Max a Lando neprejdu cielom. A tak to predsa videl aj Zak - TR pouziju len ak uz bude Oscar mimo hry. 
Red Bull uz ma rozdane dudliky proti zitrejsimu stresu