to je vtipný, jak @Max_is_faster_than_you tu nesutále kope do Alonsa, i potom, co Max dal PP v boji o titul. Tady vidíš, že ho prostě Alo táhne víc, než Max
Myslím že mu ho smazali.
Minule vyrobil hodiny, tolik k tomu boji o titul v roce 2026.
Aj ja by som sa takto chlacholil, keby som bol fanusik Mclarenu.
Počkej až smažou Landův čas z Q1, to teprve bude sranda.
Ako som pisal predvcerom, zdolat McLareny a vyhrat je pre Maxa samozrejme nevyhnutne a samo o sebe si to vyzaduje skvely vykon, ale bude to este ten namensi problem.
Bez totalnej pohromy to Norris bez problemov dovezie. Najvacsia sance bola, ze sa pod tlakom trochu zlomi v kvalifikacii a bude startovat nizsie.
Hele já si s tím dělal srandu
Je něco takového?
Ty aj pozeras tie prenosy ty nymand nedorobeny? Kde mu dal Tsunoda slipstream v druhom pokuse?
Hlanve ze Alonso zase najlepsi pilot galaxie, hoci dal takmer totozny cas s pomalsim Sauberom a Haasom. 
Oscar sa svojou dnesnou pracou v podstate vyradil z boja, ak sa Verstappen a Norris zajtra nechystaju zrazit.
Vidíš to, Max hodil hodiny v Maďarsku 23 a bylo to pro něj v pohodě v boji o titul, nebo to si už nepamatuejš?
Lando musi zajtra dat start na Landa, prepadnut sa za Leclerca s Russellom, dostat aspon raz v sezone horsiu strategiu od Oscara a bude to v pohode. 
Áno, to je racionálny stred predpokladov za štandardných podmienok. A možno to presne takto aj bude.
Ale to sme si hovorili aj pri Vegas, aj pri Katare. Isto, niekto môže povedať, že tým skôr, že sa už stalo toľko neštandardných vecí, tak z princípu je pravdepodobné, že zajtra už nič také nebude.
Na druhej strane, podobne ako píšeš by si asi písal (mať terajšie skúsenosti a zrelosť) aj pred 2010.
A nezabúdajme na 2007 či 2008. Jednoducho už len to, že ide o titul, že sú 3 kandidáti a do toho iní, čo sledujú svoje. Už to len vytvára slušný kotol tlaku a pochybností preto aby sa niečo zomlelo.
Tam z neho bol hrdina, ze to pochytal a prisiel LEN o dva pozicie. 
Nerozumies tomu? Rad to vysvetlim - pretoze tieto vase snahy a nekonecne prispevky o tom, ako najvacsiu extratriedu predstavuje Alonso a nie Max, povazujem za mimoriadne trapne a ziada sa mi na to poukazat. Pozerame sa na boj o titul, kde Max opat vytazil maximum, predviedol nadherny vykon, ziskal PP a zdolal silnejsi Mclaren a ja tu musim citat nezmysly o tom, ze najvacsiu extratriedu predviedol Diaz, ktory dnes zajazdil vykon na urovni Ocona s Bortoletom. Otravuje ma to a v dosledku toho davam veci na pravu mieru. A to cele samozrejme v kontexte toho, ze tu Max predvadza jeden z najlepsich comebackov v novodobej historii F1. Ale ano, najlepsi je ten, kto tu zajazdi jeden fialovy minisektor a vynimocne neuviazne v sieti Q2. Sorry, ze sa z takych vykonov nejdem rozsypat. A prosim ta, neprekrucaj realitu - rozhodne nie som ja ten, kto tu Alonsa ustavicne vytahuje. Ved to robte, je to vase pravo, ale sam sebe davam slobodu v tom, ze na tie nezmysly poukazem.
No právě, že na tom odvedl dobrou práci, aby je nechal se vyřešit mezi sebou
Asi je lepsie, ze startuje hned za nimi ako keby startoval pred nimi. Takto ma vacsiu sancu na kamikadze. 
Presne tak!

Nechceš si vzít něco na uklidnění? Tobě vadí že se bavím o Alonsovi ve veřejné diskuzi?
To jsi na tom dost blbě. 
Díky za uznání
Taky Maxe chválím, fandil jsem mu celou kvaldu
I ALonso mu pomáhal
Ale u tebe to asi začalo tím špatným Hamem, tak žlučíš, chápu.