LIVE: Druhý tréning na VC Saudskej Arábie | Magazín F1 - F1online.sk

Je na F1 TV taky F2?

Jsou tam všechny doprovodný série

1 Like

aj F2 aj F3 aj F1A aj Porsche cup

1 Like

@Triper nejvíc zajímá F1A

pretoze Today, Tomorrow … :smiley:

a gazoo racing maju masakralny pribeh o ktorom vela ludi nevie, su aj nejake videa spracovane na youtube

2 Likes

V Saudskj Arabii sa trapi kazdy rok ak sa nemylim.

Bude to mít těžké. Doposud jezdil tak 5,5 tratí.
Teď budou pořád nové, hlavně se naučit managment pneu atd.

Mám ještě jednu Toyotu, a ta je tak chytrá, že když ji honím často do omezovače, tak mě zavolá na olej do servisu misto po 15.000 km, v 6.000 :love_you_gesture:.
Je to radost :slightly_smiling_face:

1 Like

Tak jasně, přeskočil F3, musí se naučit management pneu, co je pro F1

chces mi tym povedat, ze ti to da poriadne vyzrat, ked sa jej pozries pod suknu? :thinking:

1 Like

Minulý týden mažeme a jedeme na titul :grin::beers:
Fernando Bravo Bravo!
:green_heart:🩵

1 Like

Ak máš Samsung niečo niečo Ultra, telefón akurát dobre zapasuje do tvojho volantu a vieš pozerať aj v zápche :slight_smile:

4 Likes

Puma před RB? Tommy Hilfiger zklamání

Teď to začalo… ještě nejsou časy. :smiley:

1 Like

Verím, že jeho legenda zhorí ako u Švarcmana

Švarcman byl považovaný za talent?

GR je moja srdcovka. Aj keď v tej Corolle je to len packet. Minulý rok som mal tú česť šoférovať Yaris GR cez Kľak a Šturec (šli sme do Banskej a nazad) a bol som úplne odpálený ako to auto funguje. Dokonalá malá hračka a vážne teraz zvažujem kúpu :slightly_smiling_face:

1 Like

absolutne ta chapem, a vobec sa ti nedivim, u mna to po jednej jazde bolo to iste hahah :smiley: hlavne to auto ma myslim vela spolocneho so zavodnym specialom, co mu prinasa este o nieco vacsi punc kultovosti

https://www.reuters.com/sports/formula1/red-bull-suspend-woman-who-accused-f1-boss-horner-2024-03-07/

3 Likes