Tohle auto asi bude mit problem. Newey to zkusil udelat lepe nez Mercedes. Asi se mu to povedlo, ale zda se, ze neco si to sebou preci jen prineslo.
cakal som vpredu viacej mclareny.
ale zasa toto bol len trening
ty si iny carodej
A pokial to skombinuje s Monaco 2021 Q, tak daruje vitazstvo Norrisovi (pripadne Piastrimu, Sainzovi alebo Maxovi).
tak v 2021 nebolo auto rýchle a náhodou bol na PP, tak to musel skúsiť. Inak by bol tak TOP3 / TOP5. Ale treba parkovať ako schumacher aj keď vtedy to urobil očividne čo by sa v 2021 neprepieklo.
Zas ako som písal pred týždňom, stále je to len tréning, tak ho nepreceňujte chlapca navyše keď bol druhý Lewis, tak o relevantnosti výsledku tréningu nemôže byť ani reč
RedBull sa trapil na takychto okruhoch aj minuly rok. Cize asi to nebude len tohtorocnym autom. A este by som ich (teda Maxa) neodpisoval… Aj ked ak neda PP a Ferrari bude mat bezchybny den, tak to bude tazke. Aspon to bude zaujimave.
Souhlas. Ja Maxe nikdy neodepisuji. Ono Charles se svou smulou to bude mit urcite tezke. Carlos, no ten by vyhrat mohl. Uvidime. Zavod bude nudny jako vzdy, ale kvalda bude zajimava.
Nynější F1 na tuhle trať nepatří.
Hrozná nuda.