Hamilton ho pozvedne na nohy.
Je to šampion
Pokiaľ by sa Lec ozval na trhu tak RB a Merc sa oňho pobijú stále. Pokiaľ ostane vo Ferku, tak myslím si, že záchrana bude Lewis. Oni mi dvaja k sebe patria. Preto ich chcem vidieť spolu. A keby Lewis retire a ostane ako ambasádor, tak by mal Leclerc najlepšieho mentora. Niečo ako mal HAM mentora v Nikim. Niekto hovorí, však už jazdí X rokov musí vedieť, ale Lewis je 7 násobný šampion.
Tfuj ale, Alo měl čas na 4 místo a on ho tam Stroll zbrzdil na začátku S2, teď pokus druhej už je logicky pomalejší, než co mohl být první na čerstvých
Ale napríklad storka o Barcelone 2016 ako Lewis bola to Rosbergova chyba a Niki ho uzemnil, že ty si videl, že rekuperuje mohol si počkať. Tam ten Lewis Leclercovi dodá presne takéto detaily. Viz. Na čo pushovať toľko v FP, ked o nič nejde. Lec ide stále hranu je to super ale je to zbytočné. A ptm občas 2x za sezónu nabúra.
Do Ferrari se hodí Sainz
inak XDDDDDDDDDD
neviem, že by zrovna Sainz bol na tom o moc lepšie a stále majme v pamäti 2022. Skončil 60b za Leclercom. V sezóne kde aspoň nachvíľku mali auto na titul presne 5 závodov.
omg ani nepozeram …
Španielsky reportér Antonio Lobato: “Dva rôzne tímy mi povedali, že Red Bull bol pár pretekov dozadu zo strany FIA požiadaný o to, aby upravil svoj monopost. To viedlo k strate výkonu.”
Využívali červení býci šedú zónu v pravidlách? Veríme, že sa čoskoro dozvieme viac.
To pro me neni nic noveho, zadne jine vysvetleni ohledne ztraty 30s ani neni mozne, plus s tim souvisi i odchod Neweyho, ten podle me dostal ban a ultimatum.
Perez čtvrtý , Magnussen šestý, tak to není podle kostelního pořádku.
Ok, to by dávalo smysl, proč začali dělat ty úpravy po Miami na monopostě
Něco se změnit muselo.
Na začátku sezony byl RB dominantní. McL a spol dostávali vteřinu jako v 2023.
Perez dostal povoleni na regulerni nastaveni podivejme, vypada ze jede rezim tri zavody testy, jeden zavod naostro, uvidime…
No upravovala se u RBR podlaha, respektive zakončení a difuzor, k tomu zavěšení. Takže alespoň můžeš vidět ty změny
Další tajné podvody? Nedělej mi to horší než to je.
Na to jak ten je pod tlakem a jak se mu vede, mi přijde že naopak by mohl být ten pravej. Prostě metodický.
Já nejsem Antonio Lobato. Do teď jsem si myslel, že je konkurence dohnala.
Evidentně další tajná dohoda.
Proč není ta FIA alečspoň trochu transparentní v těch jejich krocích? Proč je všechno neveřejné?
Protože kdyby byla FIA transparentní, tak by ses z toho při první stránce 3x pozvracel a přestal na to koukat.