LIVE: Druhý tréning na VC Japonska 2026 | Magazín F1 - F1online.sk

Záznam bude stačit. Třeba tam přidají pár dalších záběrů, které jsem neviděl. Hezký den přeji.

Ferrari vydržela forma 2 víkendy. To je úspěch. :grinning_face:

Ked som tu pred poslednou VC hovoril ze davam McL 3 mesiace kym predbnehnu Ferrari tak niektori rázne nesúhlasili :slight_smile: Ale ze to bude tak rychlo som necakal ani ja. Kazdopadne stale len FP2 ale ze sa rychlo dotiahnu bolo viacmenej jasne. Ako som spominal, Ferrari ma hrozne slaby mid season development co ukazuju uz dlhe roky.

inak: stale vyborne pre Norrisa vzhladom na problemy

2 lajkov

To je pravda, ale já si ještě radši počkám. Ta (ne)spolehlivost je dost děsivá. Kromě toho, moje srdce bije jasným směrem :smile: , ale klidně se tam najde kousek místa i pro piloty Ferrari, když nám to dokážou letos trochu zdramatizovat. Jen ať to není tak jednoznačné, jak to zatím je.

1 lajk

Toto Wolf Sandbags !
Toto Wolf Sandbags !
Hip hip Sandbags !

@Situs @spineIesssheep

2 lajkov

Tfuj, Alonso jr tu podvodnickou pakáž odmítne stejně jako starej :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 lajkov

přesto všechno tam Alo je a zastává se Hondy, Max by se měl učit a neházet sebou o zem, když nemá nejrychlejší monopost

2 lajkov

Jako já nevím co kdo má proti Alonsovi letos, horší podmínky s motorem už lze jen těžko představit.

2 lajkov

U Mercedesu se musí snažit, když i Totův syn má nejradši Alonsa. :baby: :head_shaking_horizontally:

2 lajkov

Je to jednoduche.
Ked ma niekto extremne stastie (Vettel, Hamilton), musi si to niekto ods.rat velkou smolou, aby sa to vyrovnalo.
Ked si odmyslim tých, ktori zomreli, Alonso je megasmoliar na techniku, ktoru ma pod zadkom.

:sparkling_heart:

2 lajkov

Moc jim nerozumím :sweat_smile:

2 lajkov

Chtěl jsem ti to něčím přeložit, ale chce to všude po mě prachy. :smiley:

Já umím jen korejsky. :smiling_face_with_sunglasses: :sweat_smile:

1 lajk

Říkala, že se nemohla dočkat letošní GP Japonska a náštěvy paddocku. Možnost naštívit zázemí AM ji moc potěšilo a setkání s Fernandem považuje za nejlepší zážitek ve svém životě

2 lajkov

Další potomek? :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 lajkov

Fernando předal štafetu mě, ale to víš, obsloužit tolik fanynek je časově náročný

2 lajkov

Raději taky bez komentáře :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

2 lajkov