To souhlasím, že Ferrari tam chybí a nedává to realnej obraz, jinak ty rozdíly top 4 letos na zbytek světa jsou neuvěřitelný. Ale je to tím, že zbytek pole neodvádí dobrou práci, tam nějaký výmluvy na to nebo na to nemůžou obstát, fakt se letos mezera zvětšila a je to škoda
Předělává. Tunel zavřeli na začátku volna a pořád by měl být zavřený. Mění software, ale i hardware.
Dělají kompletní renovaci celého tunelu, a měli by tam mít nějaké nové speciální plátno, kde pak dokážou měnit různé vlastnosti asfaltu (tření)… A tak…
Takže upgrade asi až později… ale víc ví @Nordotor
Mercedes má tu novou nepovedenou podlahu ze SPA?
Na závod a Q brali starou, a novou poslali do továrny na předělávku.
Jj mají nasazenou tu podlahu z FP v Belgii
Nevím, ale v nejdůležitější části zavřou tunel…
Kde nynější vývoj bude mít velký přesah do 2025…
Když jsme u toho tunelu - AM dokončuje poslední etapu, v listopadu proběhne kalibrace a v prosinci se spustí, od ledna se tam bude vyvijet 2026 monopost
Hlavně, aby měli data na kalibraci.
Teda jestli si nějaký Fallows nevezme flashku z Mercedesu.
Mercedes bude taky aktualizovat tunel
Jinak McL tenhle víkend nejvíc vylepšení, mají prý pak ještě hodně vylepšení na zbytek roku … když ne letos, tak příští rok to musí dat
Snad to udělají v rozumnější čas než teď.
Třeba ho můžou dělat celej prosinec.
Celej prosinec bude finalizace na 2026 přípravu a od 1.1.2025 to dávají do tunelu a CFD
Pořád platí, že v Zandvoortu mají McL a Merc nejvyšší přítlak na zadním křídle?
Možná lehce obětovaná rychlost Q pro R?.. ale zatím to vypadá, že i Q je dobrá.
To se musím kouknout po FP, jak budou fotky, ale zdá se mi, že RBR nasadil na FP high load wing
Klidne i tuto nedeli.
Aha - pokud nebude možné zajet kvalifikaci, bude startovní rošt stanoven pořadím šampionátu.
asi zalezi ako sa rozhodnu
Taky záleží, jestli je to klasickej víkend, nebo sprintovej
Nezakázala FIA něco Ferrari? Po dominantním Monaku mi přijdou jak tělo bez duše.
Neviděl jsem, ale zdá se, že Alonso na 6 místě slušná práce, ale jsou to treninky - kéž by to tak vydrželo dál, Alonsovi to tady sedí.
Kde je @Situs?