LIVE: Druhý tréning na VC Holandska 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

2 Likes

Suprově to vypadá :+1:

2 Likes

Ja by som az taky prisny na Strolla nebol, ale v uplnej podstate viacmenej suhlasim, ani ja neviem najst taky pocet (5+) slabsich jazdcov.
Pred par dnami Situs napisal, ze ho ma v poslednej 5tke a myslim ze dvaja mu oponovali a vznikla diskusia, no ani jeden z nich aspon tych 5 horsich neuviedol…
Ja so Situsom suhlasim a je potrebne zdoraznit, ze je klamlive tvrdit, ze ak je niekto v poslednej 1/4 gridu, tak je to hned slaby jazdec ci rovno neschopny babrak (snad nie je potrebne vysvetlovat, ze preco).
A este dodam, ze sucasny grid povazujem za jeden z najlepsich za posledne roky, cize je to tam nasekane a aj par stotin vie urobit vacsie rozdiely… :slight_smile:

2 Likes

Alonso zvyšuje tlak koukám. :exploding_head:

2 Likes

Já jsem vyzenovanej novej člověk. Mě nic nerozhodí. :sunglasses:

1 Like

Masakr

2 Likes

Natož aby tě rozhodila pravda. :sweat_smile:

1 Like

Myslíš že Stroll přeruší v sobotu Alonsovu kvalifikační šňůru? :thinking:

1 Like

Nevsadil bych na to, navíc tohle mu moc nepomohlo.

2 Likes

Nebudu lhát, Verstappen v kačírku mě lehce rozhodil. Přeci jen to má být budoucí jezdec Mercedesu. Bylo to skoro jak Sulayem v F1.

No koukám, že bude problém s podlahama u AM. Mají po třech kusech z Imoly a třech z Británie. Btw Alo odjel druhý trenal s tou podlahou z Británie a přední křídlo už zůstalo z Maďarska

1 Like

Já to neviděl, jen fotky z xka, že se tam zavrtal. Doufám, že to v eiskingu budou zdůrazňovat jako Alonsa z treninku v Japonsku.

… a Stroll rozbil tu z Imoly co měl Alonso v prvním tréningu?

Nevím jestli to byla Alova, ale rozbil u z Imoly

1 Like

Každopadně koukam , že tam skončil i Russel a Kimi. :upside_down_face:

Se všichni chcou zavděčit Totovi, jen nepochopili, že mají podat jiný výkony na trati

1 Like

https://x.com/Nachez98/status/1961449974777991651

2 Likes

GziE5cTWEAgiN8b
track dominance Lando vs Alo

2 Likes

“Dědek” umí. Mohlo by to vydržet.:pray:

2 Likes

Tak Alo řekl, že McL je úplně někde jinde rychlostně, že jejich boj by měl být s Mercedesem, Red Bullem a Ferrari

2 Likes