Suprově to vypadá
Ja by som az taky prisny na Strolla nebol, ale v uplnej podstate viacmenej suhlasim, ani ja neviem najst taky pocet (5+) slabsich jazdcov.
Pred par dnami Situs napisal, ze ho ma v poslednej 5tke a myslim ze dvaja mu oponovali a vznikla diskusia, no ani jeden z nich aspon tych 5 horsich neuviedol…
Ja so Situsom suhlasim a je potrebne zdoraznit, ze je klamlive tvrdit, ze ak je niekto v poslednej 1/4 gridu, tak je to hned slaby jazdec ci rovno neschopny babrak (snad nie je potrebne vysvetlovat, ze preco).
A este dodam, ze sucasny grid povazujem za jeden z najlepsich za posledne roky, cize je to tam nasekane a aj par stotin vie urobit vacsie rozdiely…
Alonso zvyšuje tlak koukám.
Já jsem vyzenovanej novej člověk. Mě nic nerozhodí.
Natož aby tě rozhodila pravda.
Myslíš že Stroll přeruší v sobotu Alonsovu kvalifikační šňůru?
Nevsadil bych na to, navíc tohle mu moc nepomohlo.
Nebudu lhát, Verstappen v kačírku mě lehce rozhodil. Přeci jen to má být budoucí jezdec Mercedesu. Bylo to skoro jak Sulayem v F1.
No koukám, že bude problém s podlahama u AM. Mají po třech kusech z Imoly a třech z Británie. Btw Alo odjel druhý trenal s tou podlahou z Británie a přední křídlo už zůstalo z Maďarska
Já to neviděl, jen fotky z xka, že se tam zavrtal. Doufám, že to v eiskingu budou zdůrazňovat jako Alonsa z treninku v Japonsku.
… a Stroll rozbil tu z Imoly co měl Alonso v prvním tréningu?
Nevím jestli to byla Alova, ale rozbil u z Imoly
Každopadně koukam , že tam skončil i Russel a Kimi.
Se všichni chcou zavděčit Totovi, jen nepochopili, že mají podat jiný výkony na trati
track dominance Lando vs Alo
“Dědek” umí. Mohlo by to vydržet.
Tak Alo řekl, že McL je úplně někde jinde rychlostně, že jejich boj by měl být s Mercedesem, Red Bullem a Ferrari