vraj mal pretekove tempo celkom dobre. uvidime. So svojimi skusenostami by mal byt na tom lepsie ako Albon.
No ja s tvojim poradim moc nesuhlasim.Nikdy nepodcenuj Hamiltona sMercedesom.Zatial nikdo hlavne karty neukazal.O prvu trojku sa pobije ako vzdy Mercedes aj s Maxom.Mecleren tam na prvu 3 nebude mat rychlost.Na miestach 4 az 10 to bude riadny boj , Tam podla mna bude Mcleren ,AM ,Ferrari a Sergio Perez…Alpin a AT si to rozdaju za prvou desiatkou.
Len aby sme neboli prekvapení, že všetko je po starom Ale keby aj, tak mimoriadne nahustené to bude v strede poľa
Klidně můžeš mít pravdu. Záměrně jsem tu prognózu nastřelil trochu odvážně, ať to není pořád Mercedes a Hamilton, protože to už je nudný evergreen. Ano, pokud zítra získá Hamilton PP nebo bude stát v první řadě, koho to překvapí? Mě určitě ne. Ale v zájmu zábavy a diskuse jsem umocnil skutečnost, že Mercedes svůj vůz ještě úplně nevyladil a McLaren se zatím jeví opravdu solidně (byť oni sami očekávání hodně krotí). Takže spíš takový alternativní žebříček, co kdyby…
Ale úplně vyloučený není. Třeba se mi některé body splní (ten se Sebem nemusí). Hlavně ať je to pořádný boj.
Myslím, že Red Bull bude mať konečne svojho Bottasa. Maxa celkovo asi neohrozí, ale bude brať body pre tím. No aj tak je to stále priskoro hodnotiť. No hlavne konečne uvidíme, či Max je taký dobrý alebo je tam fakt tímová réžia.
Zatiaľ to vyzerá, že sa dočkám súboja troch šampiónov na ktorý som sa tešil. Vettel, Alonso a Kimi si to tvrdo rozdajú o hm bod?
Měl tam nepovedený úsek kvůli provozu, ale zatím za očekáváním. Nechali se slyšet že mají ještě něco v rukávu a novou podlahu na dnešek.
Celkově by to mohlo být nejtěsnější za dlouhou dobu. Celá Q2 by se mohla vejít do 1s.
Nejdříve jsem se trochu uchechtl a vzal to jako bonmot, ale podle analýzy kvalifikační rychlosti jsou Alpine, AM a Alfa Romeo u sebe a navíc tvoří skupinku na 6. až 8. místě, takže ano, příslovečně jsi to trefil.
Beru tu analýzu trochu s rezervou, u McLarenu předpovídá až pátou pozici mezi týmy a rozdíl mezi odhadem jejich kvalifikační a závodní rychlosti je nepřirozeně velký, ale ono to vypadá, že Alpine, Alfa a AM si v rámci závodů utvoří vlastní mikrošampionát. Alespoň v prvních závodech. Mick Schumacher bude mít pocit, že se vrátil v čase zpátky,