LIVE: Druhý tréning na VC Azerbajdžanu 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Podle všech analýz je AM beznadějně poslední, tak můžeš začít dešťové tance :smile:

1 Like

Ten Stanek čo to predviedol to bola taká horšia Strollovina. Ale tak nezvláda tlak, že mladší tímový kolega ho ničí.

1 Like

Nevede jeho týmový kolega cely MS F2?:thinking:

Tento exot si to šel hodit a nebo ho ještě nepustili v ústavu k internetu. Ale nebojte, to přijde.

Ano, to byla řádná prasečina. To si jako myslel že to stihne před ním? Nebo jaký byl jeho komentář k tomu? Protože vidět ho musel na 100%.

Pršet nebude, takže se můžeš modlit. :grin:

Btw. Piastri bez trestu. Chudák Hamík.
Btw2. Dle pravidel to měl být trest. Akorát se Piastri netrestá.

Však Piastri se nemá za co trestat

Takže říkáš, že Alo dá nakonec body jo?

Leda trestný Honzo, leda trestný :smile:

1 Like

To vidíš moc optimisticky, tak P9 by šlo v neděli

1 Like

po tom čo mu samozvaný supertalent zničil Monzu si mohol opäť raz vybrať aj on slabší okamžik, no nie ?

Jo, jedna z největších pastí po c6… :arrow_down:

…satisfakce, když ti do ní někdo spadne. :skull: :sweat_smile:

3 Likes

Mal si cheatera protivníka ? Pár hier dozadu

2 Likes

Kvůli Tobě jsem si tam hodil jen tak jednu hru asi po 20 letech :smile: Proti botovi, no mám dobrou náladu neb dostal na prdel :smile:

2 Likes

Akorát teda přiznám se že mě tam zbylo asi 8 figurek a jemu jen král, no a člověče nevěděl jsem že když on už nemá kam, tak se to označuje za remízu. My to vždy hráli jako prohra když už nemá jak hrát :man_shrugging: No neva, příště budu vědět.

2 Likes

klidně začni na botech, pak přejdi na online soupeře, zařadí tě to do tvé skupiny postupně a je to sranda uvidíš. Akorát teda ta dobrá nalada je opravdu jen po výhře. Já si občas mlatim do hlavy jako Alo do helmy. :face_holding_back_tears:

Ale pak jsou partie, kterou sem ti právě poslal, kde mě naučil Aman past a to když pak dokažeš použít tak jsi v nebi. :sweat_smile:

2 Likes

Jo to je pat, na to si musíš davat pozor když to s tebou někdo hraje do konce jen s králem…

4 Likes

No já si řikal že mě porazila nějaká pětistovka. :upside_down_face: Hmm, koukám že dostal ban. To se tam stává každou chvili…na jeho elo hral sakra dobře, ale mavnul jsem nad tím rukou, protože ted experimentuju na unrated hrami a připravuju se na další stovku. xDD

2 Likes

Alonso si už zase hraje na diverzanta?