Jako RedBull bude válcovat 2 sektor na top speed.
McLaren bude ovladát 3 sektor nebo minimálně Norris.
Vypadá to na souboj Norris vs Verstappen
Piastri je ztracenej.
Jako RedBull bude válcovat 2 sektor na top speed.
McLaren bude ovladát 3 sektor nebo minimálně Norris.
Vypadá to na souboj Norris vs Verstappen
Piastri je ztracenej.
Turecko? Nespletl ses? Tam chodí ženské na plastiky. 
Prej uz ti zase zuby opravi u kovare, jak to byvalo kdysi 
To je zajímavá historka. Už k vám dorazil rentgen
?
No myslím, že rozhodnutí McL, aby Piastri vynechal FP v posledním závodě a pak nemít možnost ani náhledu k datům jezdce, co jezdí celou sezonu celkem odsoudil Oscara k tomu, aby se max doškrábal na P3. Pokud se nic zvláštního nestane, tak si to Norris v neděli pokryje
To mně volali nejdriv v zari, a asi pred mesicem, ze jim ho jeste neposlala…
Diky za pripomenuti, že jsem musel zase 5x volat, aby poslala rentgeny 
Takže jsem volal bez prehánení treba 12-13x tam a zpatky.
Jako kdyby si nemohli volat mezi sebou, ze jim neco chybi.
Možná by moje důvěra byla docela nalomená a začala bych se starat, jestli jednám se střízlivými lidmi…
To bych nerekl, ma nejmensi sance, proto je pod nejmensim tlakem, Q napovi…
Podle tréninků těžko říct, nic výjimečného, když se někdo ukáže až v kvaldě. Ale Lando každopádně vypadá dobře.
Chtěl bych napsat, že se ukáže v kvaldě, ale po zkušenostech s Abú se ukáže až po 58. kole.
JInak muj tip je ze vyhraje Emil, to rikam narovinu.
Závod nebo titul? Protože závod nerovná se titul. 
Možná píše pouze o kvaldě.
Hmm, tipovat by se nemelo na zaklade toho komu se fandi 
Je to takovy cely vachrlaty, kdyz vyhraje titul Emil budu bohac, ze sportovniho hlediska chci Mclaren a je mi jedno jestli Lando nebo Oscar, nevim taky vzhledem k vypjatosti ktera nastane je vysoka pravdepodobnost ze se neco vysmoli, pro Norrise by byl ideal PP, ujet a vyhrat, nekompromisne, jestli k tomu dojde toooo
protoze jak jsme videli minule, selhani u Mclarenu muze prijit ze strany tymu a tam je pravdepodobnost minimalne 50:50.
Norris ma v rukáach všetky karty, o titul sa môže obrať len on sám alebo nejaká nepredvítateľná okolnosť
@bob priznaj si, že ty si vsadil na verstappena preto, že keby vyhral tak aby si mal útechu v peniazoch, keď už mu nepraješ titul 
No tak tomu never, to vidim vyrazne jinak.
Utecha ne, ale proste nemuzu prohrat, ja neovlivnim machinace FIA s pravidly, nejsem male decko, ani bezbrehy fanousek, u F1 se chci bavit, ale jak uz jsem tady psal F1 uz snad ani nepatri do kategorie Sport, vice je to zabavni prumysl a tam se muze vsechno, tam nejsou pravidla.