Z Haasu mám zatím pocit, jako by se vrátili do r 2021… Ale na závěry je brzy.
JJ tiež mám taký pocit. Ale proste to Ferrari a McL je na isto. Leclerc tie posledné kolá .22 zachytil Traffic od Verstappenovcov
Ferrari pěkně, McLaren pěkně. Ještě by měl přijít dopředu Mercedes, no a jako obvykle - RBR zatím velká neznámá.
Ja neviem RB vypadá dosť divne. Nemyslím si, že sandbaggujú, taktiež Maxove auto vypadalo nekludne
RedBull ten druhý tréning teda nic moc. Williams slušně, půl sekundy před Astonem každé kolo v závodní simulaci. RB2 docela slušně, možná za Williamsem a Gaslym. McLaren má tu závodní rychlost hodně přesvědčivou.
To ano, na úplné favority určitě nevypadají. Ale jestli něco umějí, tak z poznatků z tréninků auto opravdu vylepšit na maximum. Uvidíme.
Koukal jsem posledních 5 minut. Alo časy 22.5/6
Oba Williamsy 22.8
Nedíval ses na časy Strolla?
Ferrari taktiež od testovania obrovský skok… alebo to schovávali reálne a Lando mal pravdu.
No chalani čo som ja zachytil z dvoch treningov…
MCL a Ferrari vlastná liga… Naozaj tie časy sú medzi nimi
ozaj tesné, v takých situaciach sa prejaví skúsenosť…
Mercedes je možno tu slabší ale budú v top 8 a na niektorých okruhoch budu vyššie. Red Bull nechápem a nemám čo povedať. Williams klobúk dole a vidím to na P5 ak Alonso nebude čarovať. Aston trošku lepšie ako som si myslel ale to auto je nervózne. Gasly možno niečo vytiahne ale najvačšie sklamanie Haas, to som nečakal. No a RB to nechápem ten výsledok z 2 tréningu…
No Sainz jezdil celkem pravidelně nízkých 1:22
Pekne spracované Leclerc zatiaľ šlape
Jenže právě ve stintu to potom opadlo
Nie je moje. To je jednej talianky, ale má to pravda pekne spracované. Uvidíme ako to vyjde, ale si myslím, že medzi Landom a Leclercom to bude o skúsenosti a Q.
Dopadne to jako v Baku loni. Piastri si vezme ten win
Nevypadá to tak zle, čekal jsem to daleko horší
Ale časům Russell a Hulka nevěřím
Lawson těžká bída
Musí akceptovat svoje místo