LIVE: Druhý deň predsezónnych testov v Barcelone 2026 | Magazín F1 - F1online.sk

A Mercedes radši nejezdí po těch datech od Alpine😄

Dneska je asi nejhorší den na testing.
Pondělí - středa - pátek by bylo ideální rozložení.

V pátek budou asi všechny týmy, jestli to jde, aby byly.

1 Like

Proč by měoo být ideální rozložení zrovna pondělí středa pátek? Neni to skoro jedno?

Tak logicky ne? Si trochu odfrkneš, projedeš si v klidu data a pak znovu.
Ale čtvrtek a pátek má být asi nejlepší počasí, takže si to třeba všichni dají na čtvrtek a pátek, ale středa by měla být taky ok, trochu chladněji, ale ok.

1 Like

Ferrari stym bielym vyzera ako keby im dosla farba

Jo aha, ale tak ty jsi psal, že nemá smysl ani testovat a ted tady posíláš ideální rozložení dnů. Dobře šéfe… :smiley:

2 Likes

Jak nemá smysl testovat?

Však jsi to psal…

1 Like

Jo? Ale teda poslechl mě jenom Aston.

Ano :grinning: U nás je pohoda. Alo testuje Lambo.

2 Likes

Všichni v továrně dřou, aby mohli jezdit a Alonso si mezitím jezdí po Monaku v Lamborghini.
On je fakt dříč.

2 Likes

Nutno dodat, že to auto je fakt pěkný. Asi dva roky zpatky jsem četl, že jich má 300. Kolik kousků má asi dnes…krása. A taky mě těší, že vypadá v dobrý naladě.

3 Likes

Tak si na to vzpomeň až budeš říkat, že to je hroznej chudáček a mučedník. :smiley:

On má i člověka na otevírání a zavírání dvěří, to je hustý. :smiley:

3 Likes

To je jenom vrátný hotelu.
Ale kdyby chtěl sluhu, tak může napsat Honzovi. Ten by mu utíral i zadek.

Já jsem ti jasně psal, že psát takový “požadavky” kamaradům není normální a nikdo to pro tebe dělat nebude, tak z toho nebuď kyselej

1 Like

ja neviem prečo každý nadava že neni LT ani žiadne info… Teamy chceli privatne testy tak to je privatne :smiley: oficialne testy su za 2 týždne hadam vydržia všetci a nebude sa tu opú■■■■ ako samozvaní king F1 števko E

@Nordotor Ferrari slušný začiatok, hlavne s prihliadnutim na to, že ake boli podmienky

lewis už fachčí

IMG_4432
:woozy_face:

2 Likes