Ano znám. Autokola i utajenou výrobu BH, kde byl vstup na zvláštní průkazku.
Svařovat jsem taky uměl, takže vím jak má správná hauba vypadat.
Modra je dobrá ako vravieval Dzurinda
Ja mam k Fernandovi tiez silne sympatie. Vzdy som ho mal rad (menej ako Vettela a Maxa), ale vzdy to bol u mna oblubeny pilot. Lenze nikdy v ziadnej farbe dlho nevydrzal.
Takéto veci sa tu nespomínajú pre dobro všetkých ktorí si to pamätajú
Největší sranda je, že tam stály alu disky na Seat, na Citroen… vedle toho na BMW, Mercedes, Porsche, Ferrari. .
Nevím jestli měnili slitiny a každý bylo jiné, ale sranda to pozorovat, že vedle sebe stojí alu disk za 2000 a za 50.000.
Jednou na takový obráběcí mašině vyletělo kolo… to byla rána, že jsem málem dostal infarkt.
Ja tie jeho prestupy beriem s rezervou. Vydržal by Hamilton v Mercedese 11 rokov nebyť dominantných monopostov? myslím si, že tam máš odpoveď u mňa bol Fernando číslo jedna až do odchodu z F1 (takže s chalanmi tu zdieľam bolesť z 2010 a 2012). Maxa som si všímal od začiatku a zaujal ma hneď. Takže po Fernandovi som sa zameral na neho viac a tak sme dnes tu
Strasne kysle ksichty maju v Mercedese…
Asi dostali fotecky od Hornera
Já se tam vyskytoval ještě když se fabrika jmenovala NHKG a to je už docela dávno. Tehdy se tam ještě vyráběly pouze plecháče.
Vyražené kolo z karuselu si dokážu docela živě představit.
Hlásím příchod
Vydrzal presne 2 roky a aj to len preto, ze po prvom roku nebolo inde miesto.
Ja tiez, ale rozlisujem medzi fandenim a fanatizmom.
Je to prirodzene, ze ta zaujal najvacsi talent storocia a aktualne najlepsi pilot F1.
Čus… o nic jsi nepřišel.
Jen zase vytrhaný kanály.
Tak do řady, a salutovat
Asi tak nejako. Odišiel hneď ako sa dalo. Ale ja to chápem. Ako pilot máš obmedzené množstvo času a musíš ho využiť správne. Lepší monopost, väčšia šanca na titul. Ja si pokojne myslím, že Max by urobil podobnú vec a keby má šancu na Mercedes v čase napríklad 2017-2019 tak by išiel. Z týchto jazdcov mi jediný srdciar príde len Charles ale teraz či je naozaj srdciar alebo má rád bolesť a utrpenie
Pohov, volno, zpívat.
To je docela překvapení. V Las Vegas za to pořadatelé schytali velkej hate, bude i tady?
Tady už je po všem, ale můžeš k tomu něco říci za sebe
Ja uz spisujem peticiu a vsetci tifosi vyjdu do ulic!
My to tak nenechame!!
Vtipný je, že to odnesli zase u Ferrari