LIVE: Druhý deň predsezónnych testov v Bahrajne | Magazín F1 - F1online.sk

Ano znám. Autokola i utajenou výrobu BH, kde byl vstup na zvláštní průkazku.
Svařovat jsem taky uměl, takže vím jak má správná hauba vypadat. :wink:

Zmena voci rannym jazdam… Mercedes vyssie a Ferrari taha brucho po zemi :eyes:

2 Likes

Modra je dobrá ako vravieval Dzurinda :joy::joy::joy::joy::joy:

Ja mam k Fernandovi tiez silne sympatie. Vzdy som ho mal rad (menej ako Vettela a Maxa), ale vzdy to bol u mna oblubeny pilot. Lenze nikdy v ziadnej farbe dlho nevydrzal. :stuck_out_tongue:

Takéto veci sa tu nespomínajú pre dobro všetkých ktorí si to pamätajú :smiley:

4 Likes

Největší sranda je, že tam stály alu disky na Seat, na Citroen… vedle toho na BMW, Mercedes, Porsche, Ferrari. .:smiley:
Nevím jestli měnili slitiny a každý bylo jiné, ale sranda to pozorovat, že vedle sebe stojí alu disk za 2000 a za 50.000. :smiley:

Jednou na takový obráběcí mašině vyletělo kolo… to byla rána, že jsem málem dostal infarkt.

3 Likes

Ja tie jeho prestupy beriem s rezervou. Vydržal by Hamilton v Mercedese 11 rokov nebyť dominantných monopostov? :smiley: myslím si, že tam máš odpoveď :smiley: u mňa bol Fernando číslo jedna až do odchodu z F1 (takže s chalanmi tu zdieľam bolesť z 2010 a 2012). Maxa som si všímal od začiatku a zaujal ma hneď. Takže po Fernandovi som sa zameral na neho viac a tak sme dnes tu :slightly_smiling_face:

4 Likes

Strasne kysle ksichty maju v Mercedese…

Asi dostali fotecky od Hornera :smiley:

Já se tam vyskytoval ještě když se fabrika jmenovala NHKG a to je už docela dávno. Tehdy se tam ještě vyráběly pouze plecháče.
Vyražené kolo z karuselu si dokážu docela živě představit.

1 Like

Hlásím příchod :sunglasses:

2 Likes

Vydrzal presne 2 roky a aj to len preto, ze po prvom roku nebolo inde miesto. :smiley:

Ja tiez, ale rozlisujem medzi fandenim a fanatizmom. :slight_smile:

Je to prirodzene, ze ta zaujal najvacsi talent storocia a aktualne najlepsi pilot F1. :stuck_out_tongue:

2 Likes

Čus… o nic jsi nepřišel.
Jen zase vytrhaný kanály.

2 Likes

Tak do řady, a salutovat :saluting_face:

1 Like

Asi tak nejako. Odišiel hneď ako sa dalo. Ale ja to chápem. Ako pilot máš obmedzené množstvo času a musíš ho využiť správne. Lepší monopost, väčšia šanca na titul. Ja si pokojne myslím, že Max by urobil podobnú vec a keby má šancu na Mercedes v čase napríklad 2017-2019 tak by išiel. Z týchto jazdcov mi jediný srdciar príde len Charles :smiley: ale teraz či je naozaj srdciar alebo má rád bolesť a utrpenie :sweat_smile:

Pohov, volno, zpívat. :policeman:

To je docela překvapení. V Las Vegas za to pořadatelé schytali velkej hate, bude i tady? :thinking:

Tady už je po všem, ale můžeš k tomu něco říci za sebe :thinking:

Ja uz spisujem peticiu a vsetci tifosi vyjdu do ulic!

My to tak nenechame!!

3 Likes

Vtipný je, že to odnesli zase u Ferrari :grin:

3 Likes

Fanúšikovia Haasu sú dnes v uliciach po celej Európe.

6 Likes