Este nas cakaju 4 dni testovania, uvidime ci po nich budeme “mudrejsi” ![]()
Zatial tazko povedat, nejake indicie su (top timy zostali top), jedina istota su problemy AM…
Este nas cakaju 4 dni testovania, uvidime ci po nich budeme “mudrejsi” ![]()
Zatial tazko povedat, nejake indicie su (top timy zostali top), jedina istota su problemy AM…
tak ja by som si to tak urcite prial, ale mclaren bude urcite tiez velmi silny minimalne tak vyzeraju, mercedes tiez bude vpredu zrejme…tazko povedat no, vyzera to, že po spolahlivostnej stranke urobilo ferrari dobru pracu (klepem na drevo), teraz otazka, ci sa vykonnostne budu moct rovnať RB/Mcl/Mercu, alebo budu znova len štvrtou silou, dufat v obcasne podium, alebo ojedinelu vyhru
Slabinou McLarenu su jazdci, v porovnani s Leclercom, Verstappenom a Russellom.
Som zvedavý ako dopadne kauza Mercedes motoru a aj to akú výkonnosť bude mať Ferrari.
Red Bull určite prekvapil, ale ako najsilnejší tím úplne ho zatiaľ nevidím, no Verstappen môže byť ich najväčšia výhoda, väčšia ako kedykoľvek predtým, keď budú monoposty veľmi pretáčavé a vyžadovať netypický štýl jazdy ako sme videli to podraďovanie včera.
To už inakšie Ferrari jazdí s tou B špecifikáciou, alebo stále s tou A špecifikáciou z Barcelony? Mne sa veľmi nezdá, že sa na tom monoposte veľa zmenilo od Barcelony. Čakám kedy zmenia tie bočnice a viac ich podseknú, ale asi až budúci týždeň. Súčasné bočnice majú veľmi základne, takže tam určite veľa skrývajú.
Na B-cko si budes muset pockat minimalne do poloviny sezony.
ja si nemyslim, že jazdci ich su nejaka velka slabina, respektive to je strasne tazko porovnavat medzi monopostami, snazim sa vzdy porovnavat balik jazdec + tim, aj ked jasne, mam nejaku svoju predstavu o kvalite jazdcov na zaklade ich doterajsieho porovnania s kolegami
Netvrdím, že jazdci sú veľkou slabinou, obaja patria k tým lepším v F1, no Leclerc s Russellom sú iný level a Verstappen je ešte iný level. Na túto top 3 sa momentálne nechytá nikto a pri vyrovnaných monopostoch by jazdci McL proti ním pohoreli. ![]()
Jsi doplantany jak stara babka.
no ako za mna verstappen samozrejme top, taktiež do tej špičky radim urcite aj leclerca russella norrisa, hamilton tam tiež stále patrí, aj ked vlani stracal nejake 2 desatiny na leclerca ale ok, novy tim, ked si ale pozrieme jeho porovnanie s russellom tak pocas tych troch rokov boli velmi velmi vyrovnani, na body ho v ramci tych 3 rokov hamilton porazil, čiže radiť tam russella ako top 2, a hamiltona odpisova mi tiež pride nelogicke
piastri je blizko tiež, ale vlani ukazal ze este ma resty, sainz je tiez v sirsej spicke urcite, ale vo ferrari bolo vidno ze predsa len na tu absolutnu spicku jemne straca, ak teda beriem leclerca ako top 3 jazdca čo ja určite beriem, ale viem ze na tomto fore sa najdu aj experti, ktori ho zaradia na 8. miesto a nižšie, napriek tomu, že menoslov jeho kolegov je ericsson vettel sainz hamilton, a od vsetkych bol viditelne lepsi zatial ![]()
ostatnych potom tazko porovnavat lebo nemaju relevantnu skusenost v top time za sebou zatial, antonelli tam zatial na zaklade jeho prvej sezony rozhodne nepatri
Ja tam Hamiltona neradím. Už sezóna 24 bola Russellova a to mal dosť smoly a Lewis naopak šťastia. Len v Británii a Belgicku stáli technické problémy voči Hamiltonovi nejakých 50-60 bodov. A to už by potom výsledný rozdiel vyzeral úplne inak.
A 2025 bola hotová tragédia od Lewisa. Nečakal som, že porazí Leclerca, ale tá strata bola často takmer na úrovni dvojky RB.
A teraz v testoch to vyzerá tiež na trápenie z jeho strany.
Lewis patril do tej špičky tak do 2022-23.