To si zachytil pěknou blbost, to nejde ani patentovat, natož zpeněžit.
Pak se ale opravdu bude předjíždět jen na startu, to jim přeci musí dojít ![]()
FIA to nedošlo do teď ![]()
No ale nenastúpia a myslíš, že sponzory tímov budú štastný? Však taký Williams to môže potopiť. Tam budú platiť obrovské penále sponzorom. To není také ľahké.
Sulayem tomu ale rozumí, nebo ne? ![]()
Toto mu poradil co měl odkývat![]()
A co ty víš o tom, jak to mají smluvní nastavené?
Jsem pro, snad budou bojkotovat.
Predávam ako som nakúpil. Aj tu na stránkach je nejaký článok o tom. Zatiaľ som ho síce nečítal, ale Vowles tam upozorňuje na dopad neúčasti 8 monopostov.
Zatiaľ sú to len drby nič viac. Počkám si na oficiálne stanovisko FIA.
Kľudne to môžu skúsiť ![]()
Aston zatím žádná sláva. Jak jsme blízko k titulům uvidíme v prvním závodě.
podla mna na trati to bude cisty masaker. hlavne prvych par GP. Vsetci budu mat inak nastaveny boost mode a inak ho budu vyuzivat. Aj ked im zo simulacii vylezie nejaka najvyhodnejsia verzia, piloti budu mat svoje preferencie a niekto urcite vyskusa nejake extremne zufalstvo, hlavne teda stredopolove stajne.
Nie ale sponzor ti platí z princípu že je vidieť, nie že sedia v garáži.
Toto by bola paráda. Strašne by som sa smial. ![]()
Já taky. Mě by pobavilo, jak by klesla popularita F1 a LM by přišla o diváky a peníze. ![]()
Práveže túto kontroverziu by chcel vidieť každý a bola by to pre F1 obrovská reklama (aj zlá reklama je reklama a priťahuje pozornosť ešte lepšie ako pozitívna reklama).
Nech kľudne nenastúpia aj na pol sezóny. F1 o popularitu nepríde a o peniaze (sponzorské) prídu najmä tie 4 tímy, ktoré jazdiť nebudú.
Aj ja. Supermotor by trčal v garáži.