LIVE: Druhý deň predsezónnych testov 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Ano, tento coping mechanizmus ako Tifosi uz mam zakoreneny v DNA

3 Likes

Ja mám tento rok pocit, že všetci sa tvária spokojne

Je to celé divné tieto testy

1 Like

AM jezdí s maximem plaiva a nejnižší motorový mod podle insider info, testují se hlavně ovladatelnost, změna vyvážení, opotřebení pneu a chování s high fuel. Zatím jsou tam velmi dobré pokroky, raw pace tento test neuvidíme, tým chce tohle zkompletovat před Austrálii

1 Like

Nějak ty příspěvky zmizly :open_mouth:

1 Like

Ajeje, to zase @Hedgehog vytahl svoje admin caviky

1 Like

Fízl prásknul že jsem napsal optimistický komentář k Astonu? :eyes: To už se nesmí? :smile:

2 Likes

Jo cenzura tady je, ale zalozil jsem nove tema tak doufam ze bude brzy plne :metal:

Vloni.

O nas bez nas, u vas klasika, pozdravujem :hedgehog:

4 Likes

fakt mi tieto testy prídu ako nejaký FP1 v Abu Dhabi kde je už o všetkom rozhodnuté :smiley:

To už jsem nadával včera, že to jsou spíš tréninky před závodem než testy. :smiley:

Prší, takže Aston time?

1 Like

začínam rozmýšlať či to nie je kvoli tomu ceremonialnu v Londyne kde sme videli všetky Formule. Po minulé roky som sa tešil ked každý team oznámil v ktorý deň ukáže auto (aj ked len farby na aute) a následne si ho predstavil :smiley: Alebo to je možno tým že žiadny team neinvestoval až tak vela do tohoto ročníka a všetci sa už sustredia na 2026 :smiley:

Lance sa predvedie

2 Likes

Tohle byla jedna z nejhloupějších věcí, co jsem kdy v F1 viděl.
Stojí na 5m asfaltu a otočíš to do štěrku. :smiley:

2 Likes

To si este nevidel, ako Masa v Singapure odchadza z boxov so zasunutou tankovacou hadicou :slight_smile: A za taky vykon by si prial mat titul majstra sveta :slight_smile: )

1 Like

1000003677

Tento rok je náš

1 Like

Tak kdo je dneska mistr? :grinning:

Asi Leclerc. Místo ježdění tam dělá donuty.

4 Likes

To je to výborné pracovní okno Ferrari se strong předkem

1 Like