Liam Lawson je opäť v kŕči: Je to frustrujúce | Magazín F1 - F1online.sk

Dajme tipovacku po ktorych pretekoch v sezone prehodia Lawsona s Cunodom.

Po štvrtých pretekoch.

V lete. Skôr to neurobia, lebo to by bolo priznanie si vlastnej chyby až moc skoro. Toľko rozhodovania minulý rok a celé zle. Na druhú stranu Tsunoda tam môže byť rovnako biedny.

Za mňa tam mal byť Ricciardo. Tomu v RB išlo kedysi, skúseností má najviac a aj keby jazdil biedu, tak by to nevyzeralo tak zle ako keď sa to týka Lawsona. Skrátka by sa povedalo, že Daniel už na to nemá.

1 Like

Fuha ty mas asi menej trpezlivosti ako Helmut :slight_smile: ja som si povedal ze tak tretinu sezony mu snad daju co je 8 pretekov ak dobre ratam. Ak bude predvadzat to co doteraz…

Ricci

Paradox je ze TSU byl jediny kdo se do RB tlacil, ale byl hrozbou pro mistra sveta. toho tam neuvidis.

Doktor chce vyhodnotiť jeho vývoj po troch až piatich VC, tak môj tip je, že ich swapnú po štyroch. :slightly_smiling_face:

1 Like

Po piatich má byť väčší upgrade nie? Podľa mňa počkajú nech skúsia, či mu to nepomôže.

ja si myslim, ze ho mali vymenit uz pred sezonou. Resp ho tam nemali ani davat. Lawson - Hadjar mali jazdit za becko a Cunoda mal ist do acka. Ja vobec nerozumiem, ze po skusenostiach s Gaslym, Albonom a aj Perezom tam posadia chalana co ma odjazdenych v F1 2000km aj s cestou.

2 Likes

Ja by som tam dal Ricciarda. A v Bčku Lawson - Tsunoda (Hadjar ešte rok v F2) alebo Lawson - Hadjar (a Tsunoda si môže hľadať sedačku, aj tak s ním RB nikdy nepočítal a je tam len kvôli Honde).

Vlastně to může být jak F2.
Kvalda, otočit top10 pro sprint.

Akorát top10 červené pneu a zbytek jak chce. A třeba povinný pitstop.
Pohoda.

Akorát mi chybí 1 důvod pro dražší lístky. :sweat_smile::grin:

1 Like

Helmut si leda tak myslí, že každá stáj má jen jedno auto. :joy:

Tvrdím to furt.
Dokud RB nezmění politiku s jezdci, tak tam vždy budou mít pouze jednu jedničku a tři nuly.
Ale taky můžou svou strategii dotáhnout tak vysoko, že po odchodu Emila budou mít ve svých týmech nuly čtyři.

Kolik je tady na obrázku nul a jedniček? A jedniček jako jedniček nebo Kalouskova jednička?

Já vidím jedničky oproti nulám jedna k jedné.

Jakože?
01101011 01101111 01101011 01101111 01110100 01101001?
No Ferdo…

Obrázok má veľkosť 63555 bytov, čo je 508440 bitov tvorených buď jedničkou alebo nulou. :slightly_smiling_face:

1 Like

Zdeněk Bakala má taky 63555 bytov, ale trochu jiných.

2 Likes

A počítal jsi ty nuly s jedničkami správně? S mou slepotou se mi tyhle čísla mění v jeden nepřehledný chumel. Téměř se cítím jako správný ajťák. :grin:

Ferda má schopnosť čítať v Matrixe.