Podle hrnce, ale dobre ne
Líbí se mi jak se nechá vyvézt v první zatáčce.
Najlepšie bolo ako sa Lewis snažil preklikať v tom slovníku čo znamená to San Diagoo a až potom mu doplo, že to je P1
Je to nádherné ale tu sa niekde riešilo na twt, že toto môže potencionálne ničiť pneu v R. Leclerc tu robil iný aprroach a tam Lewis získal prakticky všetok náskok
Dost me Lewis prekvapil, jasne ze prijemne, bohuzel jsem to nevidel live, musel jsem jit spat, zdravi ma clovek jedno, ted me to bude dlouho stvat
Takze oslavna domaci pizza z me dilny na pocest Lewise, good luck v prvni zatacce, i kdyz chedar je spis Mclaren livery…ale pod nim je cervene sugo.
Ta pizza vypadá poněkud synteticky.
Kde je alespoň kousek dietního masa?
Ja jsem schopnej mit na stole vonavou pizzu za 1/2 hodky i kdyz doma nic neni a nikam se mi nechce, pak uz ji staci nazvat, treba oslavna , tady je fakt jen ostre sugo, podusena cibulka s cesnekem a chedar, ale pozor testo je poctive vlastni vyroba.
Pizza není pro mě zrovna moc oblíbené jídlo, ale někdy když jsem vyšťavený a nechce se mi vařit, tak si ji taky objednám. Mám vyzkoušené, že se vyplatí přiobjednat nějaké oblíbené pochutiny navíc.
Kuchaři to ocení a zhodnotí nedochůdče na dospělou porci, kterou na jedno posezení nezvládnu a ještě si pochutnám.
Na objednanou cekas hodinu a me ta chvilka v kuchyni nezabije, naopak hezky ti provoni byt hmm
To ale asi kupuješ polotovar?
V takovém případě si raději koupím bochník chleba a šunkové koleno.
Pečení sice trvá dýl a asi o pár peněz více stojí, ale nutriční hodnota pochutin se vůbec nemůže srovnávat.
Psal jsem ze testo delam vlastni domaci, zadny polotovar.
Mouka, voda, drozdi, trochu soli a ja davam navic trochu oleje.
To bych nezvládl. Proto raději peču bezcelulitídní maso.
Musis mit cvik jinak si to neuzijes, to je jasny. Ale stacilo, pekne sme zayebali tema 🫣
Taky si myslím, že dělat někomu chutě večer je nezdravé.
Si me vystenkroval