Lewis ve Ferrari 2025

Podle hrnce, ale dobre ne :face_with_hand_over_mouth:

Lewis prvni pole za Ferrari

1 Like

Líbí se mi jak se nechá vyvézt v první zatáčce.

2 Likes

Najlepšie bolo ako sa Lewis snažil preklikať v tom slovníku čo znamená to San Diagoo a až potom mu doplo, že to je P1

3 Likes

Je to nádherné ale tu sa niekde riešilo na twt, že toto môže potencionálne ničiť pneu v R. Leclerc tu robil iný aprroach a tam Lewis získal prakticky všetok náskok

1 Like

Ale nevím jestli to mají správně real time pozicovaný. Možná…

1 Like

Dost me Lewis prekvapil, jasne ze prijemne, bohuzel jsem to nevidel live, musel jsem jit spat, zdravi ma clovek jedno, ted me to bude dlouho stvat :sneezing_face:

Takze oslavna domaci pizza z me dilny na pocest Lewise, good luck v prvni zatacce, i kdyz chedar je spis Mclaren livery…ale pod nim je cervene sugo.

3 Likes

Ta pizza vypadá poněkud synteticky.
Kde je alespoň kousek dietního masa?

Ja jsem schopnej mit na stole vonavou pizzu za 1/2 hodky i kdyz doma nic neni a nikam se mi nechce, pak uz ji staci nazvat, treba oslavna :face_with_hand_over_mouth:, tady je fakt jen ostre sugo, podusena cibulka s cesnekem a chedar, ale pozor testo je poctive vlastni vyroba.

1 Like

Pizza není pro mě zrovna moc oblíbené jídlo, ale někdy když jsem vyšťavený a nechce se mi vařit, tak si ji taky objednám. Mám vyzkoušené, že se vyplatí přiobjednat nějaké oblíbené pochutiny navíc.
Kuchaři to ocení a zhodnotí nedochůdče na dospělou porci, kterou na jedno posezení nezvládnu a ještě si pochutnám.

Na objednanou cekas hodinu a me ta chvilka v kuchyni nezabije, naopak hezky ti provoni byt hmm :wink:

To ale asi kupuješ polotovar?
V takovém případě si raději koupím bochník chleba a šunkové koleno.
Pečení sice trvá dýl a asi o pár peněz více stojí, ale nutriční hodnota pochutin se vůbec nemůže srovnávat. :yum:

Psal jsem ze testo delam vlastni domaci, zadny polotovar.

Mouka, voda, drozdi, trochu soli a ja davam navic trochu oleje.

To bych nezvládl. Proto raději peču bezcelulitídní maso. :crazy_face:

Musis mit cvik jinak si to neuzijes, to je jasny. Ale stacilo, pekne sme zayebali tema 🫣

Taky si myslím, že dělat někomu chutě večer je nezdravé. :grin:

Si me vystenkroval :rofl:

1 Like