Lewis ve Ferrari 2025

Obnovena spoluprace

Prvá fotka Lewisa v červenej kombinéze

4 Likes

Už si zvykám. Vypadá líp, než jsem čekala, i když je to pořád divný pocit.

Hned je z něj fešák. :slightly_smiling_face:
Nebrat doslova. :wink:

Yep, stále to pôsobí ako výsledok Photoshopu. :sweat_smile: Ale tak ako píšeš, skôr otázka zvyku a času. :v:

2 Likes

Člověk tu chvilku není a Ferda přešel na druhý břeh… :slight_smile:

1 Like

Ale že se k němu vrací Angela jsem nečekala, je vidět, že jí hodně věří a tohle angažmá bere opravdu vážně.

Ferrari potřebuje nějakou vzpruhu. Mimo hru o titul je už moc dlouho a to mě nudí.

Tak 7-8 let zpátky o něj reálně bojovali, pak chvilku 2022, a 2024 po Monaku.
Takže to tak dlouho není. :smiley:

1 Like

Jenže poslední kdo titul získal byl Kimi v 07.

Holka určitě potřebovala změnu. Aspoň se prokázalo, že se s Hamíkem nerozloučila ve zlém.

Ako Schumacher v kombineze Mercedesu. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Asi si od sebe potřebovali odpočinout. Ale dokážu pochopit, že mít vedle sebe takového člověka je k nezaplacení.

Určitě se jedná o výhodnou spolupráci pro obě strany. Přeji jim hodně společných úspěchů.

@PUFF Mmch, nevíte, co je s webem F1news? Občas jsem se tam podívala, a teď je nedostupný.

Taky mi nejede. Odhaduji na technický problém. Než jsem přešel na EDGE, tak jsem tam chodil pravidelně, ale s EDGE se mi nepodařilo vypnout blokování reklam, tak jsem tam nakoukl pouze když jsem měl zapnutou Mozillu.

Nakouknu tam občas, ale byla by to škoda. I když rozsahem se s těmihle stránkami nedají srovnat.

Především články od RoBertina jsou zcela unikátní.

1 Like

Hamiltonova prilba na 2025

2 Likes

A tento rok ten line-up žije. A aby to nebolo všetko iba o Hamovi. Taktiež dav skanduje aj Leclerca x.com