Jasně no, ale největšího pokrytce, kterýho jsem měl možnost poznat v diskuzích už jsem identifikoval - Hedgehog.
puffa poznas dlhsie, ne
Nějak ti ten pozitivní spirit vyprchal
mam to tu uprdele, pozri sa co sa tu deje od rakuska …
Shitstorm level max. Nicméně pořád je lepší tomu čelit s pozitivní náladou
nn, ja len cakam kym sa to tu rozpadne nech mozem ist spokojne pod kamen
uroven 0 za tie dva roky co tu smrdim, toto je najhorsi stav aky kedy bol
Moc se hadas s lidmi, kteri nic jineho nechteji. Ty chces diskutovat, oni ne. Oni se chteji jen hadat. A co tak sleduju, nici te to vic a vic.
Ja ted na foru mam fantastickej zivot. Pisu si jen s temi co aspon zastavaji nejakej nazor a ne jen vykriky do tmy, nebo provokace.
Podle me ses dobrej chalan, kterej se nechava nicit lidma co za to nestojej.
Drz se.
. Dneska jsou tu solidni hlasky.
Davide koukni co tu je od Rakouska. Ježek se spolem tu v 1 ráno v neděli píšou urážky. A pak tu ježek brečí, že je tu úroveň nula. Ve zprávách uráží, jako největší č-rák pod sluncem, ale bude brečet, že je tu úroveň nula. Bretnix tu bleje x měsíců, jake je někdo hater, když se ty zprávy potvrzují, tak tupě začne lhát, jak psal něco jiného. Raptor, Jos a Lole jedou ty urážecí nesmysly furt dokola, jen to stupňují.
Tak to máš, je tu úroveň nula, protože fans RBR a Maxe nedokážou snést kritiku na to, komu fandí, tak přechází do osobních útoků, které jsou totálně za hranou. A ježek? to je kapitola sama o sobě
Ani bych neřekl. Od neděle to tu je celkem v pohodě.
Mám je všechny v bloku a mám klid.
Jj, sám jsi toho příkladem. Brouk mozkožrout u tebe chcípl hladem po 2 dnech.
Ja si myslím, že Lewis si to vyjazdil úplne sám a nie je dôvod si myslieť, prečo by sa tak nemohlo stat znova. V Q už možno nie je najrychlejsi, ale keď príde nedeľa, tak tam si dovolím tvrdiť, že je pre Maxa jediný rovnocenný konkurent, čo bolo vidieť v poslednom stinte.
Jeho manažovanie gúm je neskutocne. Pri pohlade na Landa, by asi málokto vsadil na to, že so softami mu to vydrzi až do cieľa. V podstate jazdil konzistentne kola, na ktoré už ani Max nevedel na konci výraznejšie reagovať.
Každopádne v tomto preteku prejavil aj inštinkt zabijaka. Keď bola hneď prvá príležitosť, predbehol Russella a to ešte v kole, v ktorom stále bolo aktivované DRS, ktoré následne zrušili. Výborne načasované. Snáď mu tato motivácia vydrzi do najdlhšie, aj na tratiach, na ktorých Mercedes bude trochu strácať.
Může být. Těším se na něj ve Ferrari.
U teba je ten interval vzdy n-1.