Snazis sa, snazis, aj zubky mas jak stvornohy zavodnikz velkej pardubickej, ale pokusat nevies
len piskoces ako civava ![]()
Ja som tu narozdiel od teba neni 24/7 ty luzer, ty si tu stale a stekas na vsetky strany
Snazis sa, snazis, aj zubky mas jak stvornohy zavodnikz velkej pardubickej, ale pokusat nevies
len piskoces ako civava ![]()
Ja som tu narozdiel od teba neni 24/7 ty luzer, ty si tu stale a stekas na vsetky strany
koukám, že tady ti došly poslední mozkový buňky co?
Jako ty si myslíš, že nevidím, jak každý druhý příspěvek na nás vzpomínáš apod článekm s Alonsem kde nic nenapíšem tak nás hledáš?
Tak si našel no, konečně si našel i odvahu odepsat, tak ti píšu že jsi křupan hloupej. Nic víc, nic míň.
I rozložená skříň má vyšší IQ, ten je done
Vsimol som si, ze ten uz sa tolko nezucastnuje radsej. Lebo to co Honzik so svojou oveckou plodia je uz hanba.
Ale tak je to jedine, co v zivote maju…
![]()
Nechapu co tak strašného napsala Kiks abys jí tohle psal, ale jedno vím jistě - musíš bejt blbej až to drhne luft. Křupane.
chcelo by to zrusit to aktivne aero a zvysit vykon spalovaku tak na 600kW. Potom to bude dobre. Keby to bolo na mne, tak od buduceho roku zvysim kompresny pomer spat na 18 a zvysim maximalny prietok.
Však to už Mercedes má během Q a závodů, to bys toho moc nezměnil