Lepšie než nadskakujúci autobus: Russellovi sa páčia súčasné monoposty | Magazín F1 - F1online.sk

Snazis sa, snazis, aj zubky mas jak stvornohy zavodnikz velkej pardubickej, ale pokusat nevies :rofl: len piskoces ako civava :upside_down_face:

Ja som tu narozdiel od teba neni 24/7 ty luzer, ty si tu stale a stekas na vsetky strany

koukám, že tady ti došly poslední mozkový buňky co?

2 lajkov

Jako ty si myslíš, že nevidím, jak každý druhý příspěvek na nás vzpomínáš apod článekm s Alonsem kde nic nenapíšem tak nás hledáš? :smiley: Tak si našel no, konečně si našel i odvahu odepsat, tak ti píšu že jsi křupan hloupej. Nic víc, nic míň.

2 lajkov

I rozložená skříň má vyšší IQ, ten je done

2 lajkov

Vsimol som si, ze ten uz sa tolko nezucastnuje radsej. Lebo to co Honzik so svojou oveckou plodia je uz hanba.

Ale tak je to jedine, co v zivote maju…

:down_arrow: :down_arrow:

Nechapu co tak strašného napsala Kiks abys jí tohle psal, ale jedno vím jistě - musíš bejt blbej až to drhne luft. Křupane.

2 lajkov

chcelo by to zrusit to aktivne aero a zvysit vykon spalovaku tak na 600kW. Potom to bude dobre. Keby to bolo na mne, tak od buduceho roku zvysim kompresny pomer spat na 18 a zvysim maximalny prietok.

2 lajkov

Však to už Mercedes má během Q a závodů, to bys toho moc nezměnil