Lepšie než nadskakujúci autobus: Russellovi sa páčia súčasné monoposty | Magazín F1 - F1online.sk

Pokiaľ sa k tomu vyjadrí Verstappen, Croft a komisári má to väčšiu váhu ako Russellove reči. Hlavne keď bol prichytený pri klamstve už viac krát.

1 lajk

Verstappen ani komisari sa k tomu nevyjadrili…

A Donnie opäť klame….

1 lajk

Ja si ho budem pamatat ako toho, ci si svoje oddrel vo Williamse, kde presluhoval a ked sa dostal do medaku zmakol 7nasobneho majstra sveta ‘‘aj ked to pisem nerad, ale realitu klamat sa neda, ani ignorovat’’ bez problemov. Je t ohoruca hlava, ale na druhu stranu si svoje vie povedat a neboji sa ani reakcii Verstapena a nebal sa ho ani poslat mimo trat v prvej zakrute, nie ako polka ovci co sa mu radsej uhne.

Ale tu uz je iny problem… problem, ze medak je daleko pred vsetkymi… no bohuzial, odmakali lepsiu robotu. Od roku 2021 trpeli a teraz je mozno ich rok. AJ to len mozno, este sme nevideli ani jeden zavod.

Takze relaxuj :smiley:

Jasné, že je happy a spokojný, keď mdes ■■■■4l pravidlá a fia im to požehnala.

Takže to bude opakovanie histórie, “my nie sme favoritom, to je Ferrari, RB, McLaren, Aston” , v tréningoch sa budú vrecia s pieskom a v kvalifikácii bum sekunda pred všetkými a “bola to náhoda, šťastie, nechápem aké kolo som vytiahol” a v nedeľu to bude heroicky výkon lebo jazdí na kope šrotu.

Keby aspoň Junior vyhrával a nie tento falošný, úlisný potkan

Musim to tak povedat: okrem toho ze ohladne Rusella si slepa ako kura tak si aj strasne hlupa. Keby si ma oznacila nejako inak, okej. Ale ako zdovodnis, ze mna nazves falosnou spinou? Asi nechapes, co to znamena. Kde som ja falosny v tom, ako oznacujem Russella? Ved o nom stale tvrdim to iste, tak kde je nieco falosne? Asi by som minimalne musel tvrdit nieco ine ako si myslim a to v jeho pripade urcite nie.

Palis doma na balkone protektory a fetujes vypary? Russell omielal ako bol Verstappen pred komisarmi vulgarny a komisari to popreli s tym, ze Verstappen nebol nijak neslusny. To je klamstvo, keby si nevedela. A to nie je jediny pripad. Ale to tebe clovek nevysvetli, lebo mas Russellovu slepotu. ked Russell prizabil Zhoua, tak si si tu na fore vymyslala xy vyhovoriek, ako niekto do Russellity narazil, zablokoval ju a neviem co vsetko dalsie sa stalo, ale Georgita v tom bola nevinne :rofl: Pritom to bola len a len jeho sprostost. Si slepa fanaticka ako alzaci v pripade Alonsa

2 lajkov

Jsi normální ubohej křupan…

2 lajkov

Russellovi sa páčia súčasné monoposty | Magazín F1 - F1online.sk

No shit…

2 lajkov

Jasné. Verstappen nebol vulgárny. A nakoniec ani ty nie. Že.

3 lajkov

Tady uráží na všechny strany a pak se diví že mu Kiks napíše že si špínu představuje spíš někoho jako je on. A začne kopat.

3 lajkov

Ja rozumiem frustracii z toho, že sa niekoho obľúbencovi nedarí, resp. nemá dobré auto. Ale argumentovať sa dá slušne a vtedy aj debata má zmysel a niekam povedie. Možno.

3 lajkov

Je to tak, ale tak raptor tady svojí “úroveň” ukazuje neustále. Na kiks si troufne, na nás ne , ale jednotlivě nás vzpominá a uráží kde může. Prostě chudák.

2 lajkov

Kde som vulgarny? Prosim, zvyrazni aspon jednu vulgarnu nadavku v mojom prispevku. Sa hras na snehovu vlocku? Pozri sa ako pise ona kolkokrat. Ale co tobudem tebe hovorit, co si tu steboces s oveckou

Here we go again…

2 lajkov

hm

třeba toto? To jsi opravdu tak tupej buran, že ani nechápeš co píšeš?

1 lajk

No jasne, kde je ovecka tam je aj Groh :rofl: polajkute sa a majte krasnu nedelu. Ci este niekto vam chyba? Este raz, kde je tam nadavka?

2 lajkov

Ok, tak jsi tupý buran, co takhle mluví i se svou manýelkou, tam musí být rozkvět inteligence u vás doma

Ale si mi dal Honzik. Neviem ci to prezijem.

Vyliezli ako potkany úplne mimo ich témy, pritom sami Kiks neraz nakladali aj vulgárne (teda buransky), lebo sami vedia, čo je ona za pacienta a že je zrelá na psychiatriu.

Ale teraz prežívajú z Alonsa najväčšiu agóniu za posledných 20 rokov, tak len tak random otvorili nejaké vlákno, kde napísal niečo fanúšik Maxa a hneď museli dať títo dvaja moravskí zaostalí ci.gáni zákerný útok vo dvojici. :smiley:

Ale jasne, sa tu tvaria jak keby jej tu nejak strasne ublizujem a nadavam, hlavne oni dvaja :rofl: co sa v pohode uchyluju k osobnym utokom, vid Groha vyssie. Pritom sami vedia, ze Kiks ma slovnik stavebneho robotnika. Alzaci asi pozreli do svojich spisov a vyhodnotili, ze mne sa dlho nevenovali, tak spustili svoje hovnomety

1 lajk