Leclerc podčiarkol slová Hamiltona: S Adrianom chce pracovať každý | Magazín F1 - F1online.sk

Chleba ti vyydrží v sáčku zabalený třeba i tři/čtyři dny :slight_smile:

Tak ako teda, neskladujes pecivo a chodis (takmer) kazdy den do obchodu ho kupovat alebo jedavas 3-4-dnovy chleba? :sweat_smile:

A to ste teda riadni gurmani v tom Brne, mat 4-dnovy chleba v sacku. Keby si sa zas nehral na premudreleho debilka s tym, ze zamrazovat pecivo je nieco nestandardne, tak si tu zas nemusel byt za hlupaka.

Skus si dat 4-dnovy chleba zo sacku a 4-dnovy chleba z mraznicky a potom mi podakuj.

4 Likes

so 4 dnovym chlebom mozes rovno hrat s Ferdom pingpong :smiley:

3 Likes

Ak na ten pingpong vobec dojdes. Lebo ked ten chleba nechas na palubovke a prudsie zabrzdis na cervenej, tak si rozje.bes celne sklo na Panamere. :joy:

1 Like

3 dny chleba zabelenej je v pohodě, to jen, že neumíte zabalit pečivo neznamená, že to potom tvrdne.
Spotřeba do 3/4 dnů není skladování. Skladování je, když si Ježek koupí 30 rohliků a pak si každej den vytahuje jeden z mrazáku

nvadi, kolega objavil teplu vodu tymto :smiley:

1 Like

Kup si dva chleby. Jeden nechaj tri dni zabaleny v sacku, druhy daj na tri dni do mrazaku. O tri dni ho rozmraz, ochutnaj oba a podakuj mi, ze som ta to naucil a do konca zivota na mna v dobrom spominaj, ked si budes davat chleba.

o tom, že si do mrazáku dáváš kromě rozřezaných těl i pečivo už o tobě víme

Chleba vydrží fakt dlouho. 3 dny jsou nic.

1 Like

pochopitelne 1515185151+

1 Like

Ako sa vám dnes žije. Je to síce najhorší diel ale ide to

1 Like

to je stvorka? 15xvypad

o to nejde, honzik tu robi ramena jak v zivote nepocul zeby niekto daval pecivo do mrazaku :smiley: dalsi den v raji no

Jasně, o to nejde, jde o to, že Honza něco napsal, to si vystihl no. Máte vždycky rudo před očima, když vidíte ode mne příspěvek, hoši hoši

1 Like

Mini update tě snad obměkčí.

1 Like

Jde o to, že Honza zase napsal cocotinu, len aby mal iný názor a teraz sa to snaží obhájiť. :clown_face:

3 Likes

asi tak, keby to napisal hocikto, to je jedno, len ked ma kolega god complex, to je tazke potom :smiley:

3 Likes

jo jediná ktorá ma prv nebavila, ale chytil som sa. Ako veľký fanda fallout série to žerem ale F4 je meh

1 Like

kdo má komplex? kdo se tu slítl nad tím, že jsem napsal to, že si nedávám pečivo do mrazáku? ty jsi strašně mimo