Chleba ti vyydrží v sáčku zabalený třeba i tři/čtyři dny
Tak ako teda, neskladujes pecivo a chodis (takmer) kazdy den do obchodu ho kupovat alebo jedavas 3-4-dnovy chleba?
A to ste teda riadni gurmani v tom Brne, mat 4-dnovy chleba v sacku. Keby si sa zas nehral na premudreleho debilka s tym, ze zamrazovat pecivo je nieco nestandardne, tak si tu zas nemusel byt za hlupaka.
Skus si dat 4-dnovy chleba zo sacku a 4-dnovy chleba z mraznicky a potom mi podakuj.
so 4 dnovym chlebom mozes rovno hrat s Ferdom pingpong
Ak na ten pingpong vobec dojdes. Lebo ked ten chleba nechas na palubovke a prudsie zabrzdis na cervenej, tak si rozje.bes celne sklo na Panamere.
3 dny chleba zabelenej je v pohodě, to jen, že neumíte zabalit pečivo neznamená, že to potom tvrdne.
Spotřeba do 3/4 dnů není skladování. Skladování je, když si Ježek koupí 30 rohliků a pak si každej den vytahuje jeden z mrazáku
Kup si dva chleby. Jeden nechaj tri dni zabaleny v sacku, druhy daj na tri dni do mrazaku. O tri dni ho rozmraz, ochutnaj oba a podakuj mi, ze som ta to naucil a do konca zivota na mna v dobrom spominaj, ked si budes davat chleba.
o tom, že si do mrazáku dáváš kromě rozřezaných těl i pečivo už o tobě víme
Chleba vydrží fakt dlouho. 3 dny jsou nic.
pochopitelne 1515185151+
to je stvorka? 15xvypad
o to nejde, honzik tu robi ramena jak v zivote nepocul zeby niekto daval pecivo do mrazaku dalsi den v raji no
Jasně, o to nejde, jde o to, že Honza něco napsal, to si vystihl no. Máte vždycky rudo před očima, když vidíte ode mne příspěvek, hoši hoši
Jde o to, že Honza zase napsal cocotinu, len aby mal iný názor a teraz sa to snaží obhájiť.
asi tak, keby to napisal hocikto, to je jedno, len ked ma kolega god complex, to je tazke potom
jo jediná ktorá ma prv nebavila, ale chytil som sa. Ako veľký fanda fallout série to žerem ale F4 je meh
kdo má komplex? kdo se tu slítl nad tím, že jsem napsal to, že si nedávám pečivo do mrazáku? ty jsi strašně mimo