Veď z Panamery rovno do mrazáku, či?
Vela ludi. Skus to. Nebudes ich musiet jest gumene na druhy den.
Tesim sa na jeho body language po prvych par kvalifikaciach vedla Leclerca.
Dúfam, že Leclerc bude mať navrch, lebo inak sa to pre neho bude mať tendenciu komplikovať.
No, my třeba skoro pořád
Ak Leclerc prehra v 2025 s Hamiltonom, tak by som pre 2026 videl celkom realne aj swap Verstappen - Leclerc. Ked uz si Elkann ide taketo egotripy, tak zostavou Verstappen - Hamilton by prekonal aj dvojicu Senna - Prost. Navyse ak bude mat Ferrari auto na boj o titul.
Nie je to vylúčené, no myslím si, že Leclerc zostane naďalej vo Ferrari.
Hele já nevím, jak děláš nakupy ty, ale když koupím nemražené věci, tak je nedávám hned do mrazáku
Vyhrať môže len jeden.
Ja tak isto, ale preto, ze Leclerc Hamiltona porazi.
Bežná vec dávať pečivo do mrazáku.
My občas zvykneme do mrazáku dávať chleba. Väčšinu rožkov zvyknem pomerne rýchlo zbaštiť, takže už moc nestihnú ísť do mrazáku.
Ty chodíš predsa s Panamerou pre rohlíky, tak som myslel, že riešiš väčší objem a dáš zamraziť.
To zadne cierne sklo/plech whatever neni moc dobre
Paci sa mi ale zboku ake je natiahnute a ze ma V12ku
Nepaci sa mi ze ma stat 400k dolarov 🫡
Ale kabrio je o nieco lepsie este
Inak je tam odkaz na Daytonu
Co budou říkat když bude AN u toho a titul se nedostaví?
Možeme kľudne pokračovať vo vlákne na to určenom.
Aspoň to neni Alfa Romeo
Mno, jestli tedy Adrian skutečně skončí ve Ferrka, tak anebo má Hamilton geniální předvídavost,anebo to bylo upečeno všechno již koncem loňského roku a měl informace z první ruky, anebo má prostě ten chlap z pekla štěstí-které ho provází víceméně celou kariéru Samozřejmě to neznamená, že hned začne mít Ferrko vítěznou šnúru a Redbull přestane vyhrávat, ale ten psychologický efekt-máme v týmu Adriana má obrovský význam a všechny, od vrátného v Maranellu až po jezdce pokropí živou vodou.No, ale také může nastat varianta i když je rozhodně méně pravděpodobná, že Adrian půjde do Mercedesu a Verstappen s ním, protože neumím si pomoct, ale Adrian a Ferrari mě pořád moc nejdou dohromady. Adrian je zvyklý na precizní a systematickou práci, kdy má všechno pod kontrolou a nejsem si jist, jestli mu tohle dokáží v Maranellu zajistit. Ten Italský chaossystém nemusí být s jeho požadavky sladitelný.Anebo jinak-to, že tam bude Adrian, ještě automaticky neznamená úspěch, když nebudou dobře fungovat i další věci a samozřejmě to bude chtít nějaký čas, než si to všechno sedne. Jak známe Italy, pokud nebudou výsledky hned, začnou remcat a to nemusí,jak Adrian, tak i Hamilton dobře snášet. Články v Gazzeta dokáží být jedovaté