Leclerc podčiarkol slová Hamiltona: S Adrianom chce pracovať každý | Magazín F1 - F1online.sk

Veď z Panamery rovno do mrazáku, či?

Vela ludi. Skus to. Nebudes ich musiet jest gumene na druhy den. :slight_smile:

5 Likes

Tesim sa na jeho body language po prvych par kvalifikaciach vedla Leclerca. :smiley:

1 Like

Dúfam, že Leclerc bude mať navrch, lebo inak sa to pre neho bude mať tendenciu komplikovať.

3 Likes

No, my třeba skoro pořád :thinking:

1 Like

Ak Leclerc prehra v 2025 s Hamiltonom, tak by som pre 2026 videl celkom realne aj swap Verstappen - Leclerc. Ked uz si Elkann ide taketo egotripy, tak zostavou Verstappen - Hamilton by prekonal aj dvojicu Senna - Prost. Navyse ak bude mat Ferrari auto na boj o titul.

1 Like

Nie je to vylúčené, no myslím si, že Leclerc zostane naďalej vo Ferrari.

2 Likes

Hele já nevím, jak děláš nakupy ty, ale když koupím nemražené věci, tak je nedávám hned do mrazáku :grinning:

Vyhrať môže len jeden.

Ja tak isto, ale preto, ze Leclerc Hamiltona porazi.

1 Like

Bežná vec dávať pečivo do mrazáku.

2 Likes

My občas zvykneme do mrazáku dávať chleba. Väčšinu rožkov zvyknem pomerne rýchlo zbaštiť, takže už moc nestihnú ísť do mrazáku. :slightly_smiling_face:
Ty chodíš predsa s Panamerou pre rohlíky, tak som myslel, že riešiš väčší objem a dáš zamraziť. :slightly_smiling_face:

Alesi ide bomby :joy::joy:

3 Likes

Nissan Fairlady 240Z v roku 2024 :smiling_face_with_tear:

@Hedgehog či?

To zadne cierne sklo/plech whatever neni moc dobre

Paci sa mi ale zboku ake je natiahnute a ze ma V12ku

Nepaci sa mi ze ma stat 400k dolarov 🫡

Ale kabrio je o nieco lepsie este

Inak je tam odkaz na Daytonu

Co budou říkat když bude AN u toho a titul se nedostaví?

Možeme kľudne pokračovať vo vlákne na to určenom.

Aspoň to neni Alfa Romeo :wastebasket: :smiley:

1 Like

Táto úprava Nissan Fairlady vyzerá podľa mňa super.

6 Likes

Mno, jestli tedy Adrian skutečně skončí ve Ferrka, tak anebo má Hamilton geniální předvídavost,anebo to bylo upečeno všechno již koncem loňského roku a měl informace z první ruky, anebo má prostě ten chlap z pekla štěstí-které ho provází víceméně celou kariéru :grinning:Samozřejmě to neznamená, že hned začne mít Ferrko vítěznou šnúru a Redbull přestane vyhrávat, ale ten psychologický efekt-máme v týmu Adriana má obrovský význam a všechny, od vrátného v Maranellu až po jezdce pokropí živou vodou.No, ale také může nastat varianta i když je rozhodně méně pravděpodobná, že Adrian půjde do Mercedesu a Verstappen s ním, protože neumím si pomoct, ale Adrian a Ferrari mě pořád moc nejdou dohromady. Adrian je zvyklý na precizní a systematickou práci, kdy má všechno pod kontrolou a nejsem si jist, jestli mu tohle dokáží v Maranellu zajistit. Ten Italský chaossystém nemusí být s jeho požadavky sladitelný.Anebo jinak-to, že tam bude Adrian, ještě automaticky neznamená úspěch, když nebudou dobře fungovat i další věci a samozřejmě to bude chtít nějaký čas, než si to všechno sedne. Jak známe Italy, pokud nebudou výsledky hned, začnou remcat a to nemusí,jak Adrian, tak i Hamilton dobře snášet. Články v Gazzeta dokáží být jedovaté :grinning:

1 Like

Pre mňa je najkrajšie Ferko 250 gto. Ale Nissany majú svoje čaro. A celkovo staršie japonské káry.

6 Likes